• CairoJack
    Tavaly vettem egy iPhone 6-ot, 3 hónap után visszaváltottam Androidre egy Z3-ra, azóta meg Z5.
    Elviselhetetlenül vacak telefon az iPhone. A mérete, fogása, formája, mi több, még az anyaghasználata is klassz, de az OS elképesztően primitív. A legalapvetőbb dolgokat nem lehet rajta kompromisszumok nélkül megoldani. Nem is annyira stabil, mint mondják, nekem 3 hónap alatt 2 app crash is volt, Samu S6-on egy év alatt NULLA.
    Ehhez még vegyük hozzá, hogy az iPhone-ok hardvere legjobb esetben is középkategória, sőt, sok esetben a belépő szinten van, de drágább, mint egy 2-3-szor annyi hardvert tartalmazó Androidos csúcs teló.

Tipikusan olyan embereknek való, akik nem akarják komolyabban használni a telójukat, max a nagyon alapokra. Nekik kvázi egy feature phone is jó lenne.
    Sokszor én is azon vettem észre magam, hogy már hozzá sem nyúlok, mondván "jah, ezt úgy sem lehet rajta megoldani" és vettem elő az ultrabook-om.
    Csodálkozom rajta, hogy eddig tudtak nőni. Persze ebben nagy szerepe van az Andoidos gyártóknak is, akik szintén elképesztő mennyiségűt bénáztak. Mostanában szerencsére 1-2 gyártó felébredt, és le tud tenni korrekt modelleket is.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2016.04.28. 18:50:38