Icegrind#115
A story boss nekem is csak harmadjára sikerült, megváltoztatott zöld/lila deckel.
Épp ez a probléma, hogy annyira nem akarják megvárakoztatni a játékost, hogy alapból ilyen differenciával indul a keresés vagy, ha nem talál pár mp alatt rangod belit akkor növeli a lehetséges ellenfelek skáláját. Az egyéb online kártyajátékoknál(kivéve HS) szerintem is többen vannak, de messze nem elegen. Nem kapott elég reklámot a játék. Vegyük példaként a Dead by Daylightot. Aznap mikor kijött majdnem a legnézettebb játék volt a twitchen. Ez mikor open bétába jött (amiről a hs fórumban értesültem, hisz reklám nem volt) alig találtam meg twitchen, talán 200nézővolt összesen, ahogy most ma reggel is. Annyi lett volna a dolguk,hogy pár nagyobb névnek fizetni kellett volna, hogy játsszon pár órát a játékkal legalább kipróbálás szempontjából és máris jönnének a tömegek,köztük a kisebb streamerek is és mikor eléri a fix 10k feletti online nézettséget akkor lehetne szó arról, hogy ez a játék nem tűnik el a süllyesztőben. Akkor beindulna az e-sport része ami arra ösztönözné az embereket, hogy nekik is sikerülhet csak a lapkészlet hiányzik, tehát vennék a packokat. Enélkül a többi online tcg sorsára jut, a hexhez is évente 1kieget terveznek, de mire odaérnének a végén az se jön ki, mert nem éri meg.