1730
tesbanner900x275.png
  • Icegrind
    Sokszor ki se tudom használni. Amúgy ő 3x van előnyben te minden más körben. 1 nem lenne elég, mert itt nincs lapelőnyöd akkor se ha másodikként mész. 2 lenne talán az optimális, de ha azt nézzük mennyivel egyszerűbb átvenni a board controlt és hogy sokszor ki se használják a 3 chargot a 3 se olyan vészes.
    Ha szimplán kivennék akkor annak lenne hatalmas előnye végig a meccsen aki kezd.
  • Malarki
    Ezt a három plusz mana dolgot remélem kurva gyorsan kiveszik a játékból mert eszméletlen unfair.
  • Devv
    Köszi a válaszokat.
  • Icegrind
    Esélytelen a wipe hisz már lehet pénzért packokat venni.
  • Malarki
    Nem lesz már wipe.
  • Shep
    Tblade vagyok ott is, mint HS-ben.
  • Shep
    Hát ha igen, akkor már most abba is hagytam.
  • Devv
    Szépen gyűlnek a lapok, béta után megy minden a levesbe ugye?
  • Icegrind
    Mindenképp megéri, mert másra nem igazán tudod költeni. Én 4 winért kaptam 2pack valamennyi dust és 40-50gold. 6-ért 3pack 105gold és valamennyi dust.

Amúgy barátnak felvenni kb értelmetlen, az egymáselleni játékon kívül semmire sem jó, mert nincs ingame chat.
  • Zozo0122 #120
    Hogyne, itt is MarauderZozo néven futok :D Shep te is vegyél fel, ha szeretnél!
  • erasmus4
    Olvastam redditen hogy ahogy a solo aréna rankod nő, úgy lesz egyre nehezebb. Rank1-en vagyok grand champion vért izzadva mentem egy 9-1-et és kevesebb rewardot kaptam mint azelőtt 3 pakli/lap (2 pakli meg 1 epic lett belőle) meg 2 szütyő, azelőtt 3 szütyő járt, 2ben gold volt 1ben meg gem. Bár mintha az egyiknél mindig írta volna hogy promotion csak rank1en már nincs hova előrelépni :). Okosan megcisnálták hogy csak ideig óráig érje meg ai ellen solo arénázni. Bár így se olyan rossz a reward.

Versusban eddig csak egy 2-3at meg 0-3at mentem :D. Ott hány győzelem után éri meg?
  • Devv
    Zozo, Shep felvehetlek titeket?
  • Zozo0122 #117
    A shopban a Redeem codes részhez nektek van kódotok? Illetve honnan lehet szerezni oda valamit?
  • erasmus4
    Jelenleg 5ös (Igaz itt meg is akadtam 1 win-1 loss így nehéz előrejutni ) vagyok ahogy haladok előre egyre kevesebb az aggro, igaz azelőtt sem dominált szóval nem igazán érzem gáznak a jelenlétüket.
  • Icegrind
    A story boss nekem is csak harmadjára sikerült, megváltoztatott zöld/lila deckel.
    Épp ez a probléma, hogy annyira nem akarják megvárakoztatni a játékost, hogy alapból ilyen differenciával indul a keresés vagy, ha nem talál pár mp alatt rangod belit akkor növeli a lehetséges ellenfelek skáláját. Az egyéb online kártyajátékoknál(kivéve HS) szerintem is többen vannak, de messze nem elegen. Nem kapott elég reklámot a játék. Vegyük példaként a Dead by Daylightot. Aznap mikor kijött majdnem a legnézettebb játék volt a twitchen. Ez mikor open bétába jött (amiről a hs fórumban értesültem, hisz reklám nem volt) alig találtam meg twitchen, talán 200nézővolt összesen, ahogy most ma reggel is. Annyi lett volna a dolguk,hogy pár nagyobb névnek fizetni kellett volna, hogy játsszon pár órát a játékkal legalább kipróbálás szempontjából és máris jönnének a tömegek,köztük a kisebb streamerek is és mikor eléri a fix 10k feletti online nézettséget akkor lehetne szó arról, hogy ez a játék nem tűnik el a süllyesztőben. Akkor beindulna az e-sport része ami arra ösztönözné az embereket, hogy nekik is sikerülhet csak a lapkészlet hiányzik, tehát vennék a packokat. Enélkül a többi online tcg sorsára jut, a hexhez is évente 1kieget terveznek, de mire odaérnének a végén az se jön ki, mert nem éri meg.
  • Shep
    Nekem az másodjára meglett, valamelyik alap deckkel nyomtam le.

Na most volt 2 jó meccsem, de megint ilyen 7-esekkel rakott össze, ennyire szerintem nincsenek kevesen, pláne, hogy pár mp alatt talál játékost, szerintem már most többen vannak, mint az 1 éves Magic Duelsben bármikor is.
  • DasIsFuck
    Én meg két napja szenvedek a story bossal:D

Annyira effektív removaljai és lényei vannak amivel az INT deckem képtelen tartani a lpést:(
  • Icegrind
    Az, hogy 7-en van kb semmit nem jelent. Ki tudja mióta játszik. Már legendben is vannak minimum 80-an (#74 streamelt).
    Igazából így este 6 felé kicst hs-eztem és a közben alap a stream nézés, 10kör alatti meccset csak elvétve láttam. A másik kérdés a lapkészlet. Lehet most hatásosabb az aggro(bár én ezt nem tapasztaltam), de mint az a streamből is világossá vált számomra, a jól összerakott deckeknél már inkább a control dominál (ott is van 1-2 erősebb aggro, de nem 80-20-as matchup, mint a másik kártyajátékban).

Egy hét után számomra korai lenne feladni egy gyűjtögetős játékot, hisz a játéktudás és a lapkészlet is fejlődik.

Amúgy nagyon érdekesek a vélemények a hivatalos fórumon is. Valaki szerint nagyon random, mások szerint nem. Valaki a rewardokra panaszkodik mások örülnek, hogy milyen kegyes a játék.
    Én még mindig tartom azt az álláspontot, hogy jelenlegi ismereteim alapján sokkal inkább ez, mint a hs, főleg így a mai adventure bejelentés után. Inkább ebbe ölöm majd az időm, pedig elég világos, hogy ebből nem lesz nagy e-sport és hatalmas mennyiségű játékostábor.
  • Shep
    1 hét után úgy vélem ez sem lesz az én játékom, mert túlságosan lény alapú az egész, másrészt ok, hogy szerintetek nincs annyi aggro de ennek némileg ellent mond a decklistes oldal ahol 2 oldalon keresztül csak aggro van :) Ja nyilván ha le tudnám szedni őket nem zavarna a dolog de ha még a mana előny is nála van akkor elég problémás, meg nyilván nem véletlenül van már 7-en, annyira nem lehet szar az a deck.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.06. 21:37:45
  • Icegrind
    9-esként 7-essel?
    HS-ben is megtörténik az első pár napban akkor szerintem itt is bőven várható volt, hisz jóval kisebb a játékosbázis.
    Az aggro meg bőven kezelhető annyi minionon van guard, gain, shackle(azt hiszem ez a neve) vagy olyan ami ezeket adja. Ráadásul ott a lapelőny ami a rúnáknak köszönhető és a prophecy lapok amik még azt is lehetővé teszik, hogy az ellenfél körében védekezz.
    Aoe tényleg hiány, inkább az egy targetes leszedések, illetve a value tradek oldják meg a boardot, ami szintén nem nehéz ha azt nézzük,hogy lapelőnyünk lesz ha az ellenfél támad. Annyi a lényeg,hogy szépen leszeded őket és az enemyt 25hp fölött tartod, hogy ne húzzon lapot amég nincs egy fix boardod amit már nem tud megoldani vagy amég nem tudod 1 kör alatt megölni(aggroban kevesebb a prophecy).

Nyilván van olyan is amit írtál, de jóval kevesebb,mint a hs-ben.
  • Shep
    Hát úgy látom ez a játék is meghalt nálam. Összerak 9-esként 7-essel ráadásul full aggro, semmi mást nem csinált csak nyomta kifele a chargeos és egyéb aggro szarokat és 6-7 kör alatt szétalázott, mert az marha nagy vicc, hogy egy szaros aoe lap is epic vagy rare.
  • erasmus4
    Elég jó a reward eddig majdnem egy hét alatt már 6 legendary-t kaptam (a story módos alap legendeket nem számítva). Hs-ben fél év kellett egy legendhez :).
    Adoring fanból 2-t is, legalább az egyik szines így töhető maxért.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.08.06. 19:30:12
  • Malarki
    A kártya fejlesztésnél azt döntöd el hogy melyiket kapod meg előbb. A másikat is ugyan úgy kinyithatod packból vagy lecraftolhatod.
  • Icegrind
    Btw tegnap láttam egy kommentet aki szerint ez erősen p2w lesz, mert a jó deckek drágák.
    Épp most fejeztem be egy 6-3-as versus arénát 3pack, 105 gold, 75dust. Lehet drágábbak a deckek de nagyon erős a rewardolás. Ezen felül azt is megcáfolnám, hogy a versus arena nehéz. Kettőt mentem 4 és 6 win. Ráadásul a draft tudásom 0-hoz konvergál, úgy nézett ki a dolog, hogy a kékeknek prioritást adtam, tehát a kicsit gyengébb kékeket az egyéb szín felett vettem kii, hogy minél biztosabb legyen a szinergia. Véleményem szerint sokkal élvezhetőbb és ezáltal könnyebb is, mint a hs-ben. Ott mindig csak a rewardot vártam annyira nem szerettem.
  • Zozo0122 #105
    Elég jó, hogy olyan dolgokra is figyeltek, hogy pl. az aréna kommentátor csávó szinkronja ugyanaz, aki az Oblivionban is volt :)

• Icegrind
    Passz, erre még nem találtam választ, mondjuk egyenlőre elég könnyen meghoztam minden döntést.
  • Zozo0122 #103
    Időközben végigvittem, az egész kampányban csak a főboss ölt meg egyszer, szóval elég könnyű volt, viszont szépen gyűlnek a lapjaim :) Vannak ezek a fejleszthető lapok, amiknél választani lehet. Na most itt ha egyszer eldöntöttem, hogy mondjuk a lethal vagy guard verzió közül a guard verziót választom, akkor attól kezdve, hogy fejlesztve lett az a lap a guard irányba már csak guardosat nyithatok belőle? Vagy megkaphatom az alap verziót mondjuk egy packból és újra dönthetek, hogy adott példányt melyik irányba fejlesztem?
  • Icegrind
    Minden színhez fog adni 1-et és 2 neutralt asszem, a 3. neutralt meg az 1. solo arena után.
  • Zozo0122 #101
    Wow, a kampány azért elég kemény lapokat ad :D Már van 5 legendarym csak ebből...:D
  • Icegrind
    A solo illetve a versus aréna jutalom rendszere közt van különbség?
    Kicsit unalmas és könnyű a solo (elsőre 9win), de farmolásra jó lehet ha a másik aréna nem fizet jobban.
  • Zozo0122 #99
    Van olyan lap, hogy Arrow in the knee, hát szakadok :DDDD Az egyik lap meg azt mondja, hogy: I used to be an adventurer like you :D Zseniális utalások :D

• Shep
    Na a név miatt felveszlek majd :)
  • DarkHorSe
    Nevem Hugyosjoska007, vegyen fel valaki :D
  • DarkHorSe
    Addoltalak de nem mukodik
  • Devv
    Vegyetek fel, a nagyon zorall "Zarknod" hkk-s néven futok, egyszerűen nem fogadta el a hs-es nevem és semmi értelmes kombinációját... :/
  • Devv
    Azt nem tudom, hogy működik-e, de van játékon belül barát felvétel.
  • DarkHorSe
    Barat hozzaadas meg nem mukodik, vagy csak mi vagyunk nyomorekok?
  • Icegrind
    Elsőre nagyon jó, viszont a story mode túl könnyű. 16.résznél vagyok a 9.résznél kaptam ki, mikor bejön az új deck és váltottam rá. Aztán viszont annyira bejött az a deck, hogy csak azzal játszottam, a lapok váltogatásával. A ketté osztott board is tetszik, főleg hogy mikor a jobb oldal stealthet kap 1turnre. Remélem nem csak a story mode különlegessége. A lapkészlettel se lesz gond szerintem. Legalábbis eddig elég szépen szórja a lapokat, köztük a legendarykat is amit nem is igazán értek.

Véleményem szerint a hs megizzasztásához viszont kevés ez a játék. Általában mikor elérhetővé válik egy játék mindenki számára akkor megrohamozzák és mennek a streamek is ezerrel. Jelen esetben ez úgy nézett ki, hogy délután 2-kor ránéztem twitchre és össz ha volt 500 néző a streameken akkor talán sokat mondok. Nem volt elég reklám mögötte és nem ütött nagyot az érkezés. Lehet mondani, hogy béta de szerintem most kellett volna bevonzani minél több embert.
  • Devv
    Na, bejön a game, elsőre nyertem is rankeden. :)
  • erasmus4
    Múlthét vasárnap vettem észre, hogy kaptam invet azóta, van ez, igaz melóba most semmi nincs szóval napi 2 solo aréna, meg 5-6 vs meccset toltam :D.