Transport Fever

uvayd3klw20ft2s6mwdj.jpg
  • tuvixplayer
    #453
    Az a helyzet, hogy ezt akartan én is leírni, csak nem tudtam, hogy itt már nem 2.5 év 20 percnyi játék, hanem 1 év 12 perc alatt.
    Csak az van benne, hogy legyen a szállítási lánc teljes az alapanyag előállítótól a városig, minden átrakodás legyen lefedési körzetben, és megfelelőek legyenek a járművek.
    A számítás csak annyi, hogy a városban lévő igényt az 1 év <---> 12 perc alapján másodpercre vetíti, és a láncban szereplő járatok lehetséges kapacitását is másodpercre vetíti. Ha a város igényéből képzett szám valamivel kevesebb, mint a láncban lévő vonalak külön külön mindegyikére számított érték, akkor el lesz látva a város 100-ban azzal az áruval, és még lesz valamennyi szabad szállítási kapacitás.
    Persze a számítás csak annyira pontos, amennyire a frekvencia percben van megadva egy bizonyos érték velett, és 4 perc az 3.5 - 4.5 közötti értéket jelent, de akármennyit az intervallumon belül.
    E mind szép és jó, de szót sem említ az üzemek gyártott mennyisége ingadozásáról. Hogy azt mi okozza, és hogy javítják-e. Szóval nekem ebből csak az 1 év <--> 12 perc volt újdonság.