Transport Fever

uvayd3klw20ft2s6mwdj.jpg
  • Rodman6
    #366
    A meglátásaim szűk egy hét után a játékról:

    - Rohadt nehéz easy módban is
    - A Flat térképmód ismét csak nevében flat, az nembaj ha van néhány domb, de amiket az USA térképre néha rak már vicc kategória.
    - Hiába a random térképek, ugyanazok a szívások történnek mindegyiken, ha az olajkút a térkép jobb felső szélén van, akkor tuti hogy a finomító a bal alsón. Ha pedig elég közel van akkor biztos hogy valami domb tetején csücsül, amihez az út előállításának költsége 50 év múlva se térül meg.
    - Ha az ember egy kicsit egyenesbe jön, a hóvégi levonások után ismét mínuszban van. Mert a hónapok szinte 20 másodpercenként letelnek.
    - 1950-nél későbbi időpontban szinte lehetetlen úgy küldetést teljesíteni hogy ne csődöljön be az ember, alig van utas, alig van iparcikk, hiába vannak jól elhelyezve az állomások a kezdő összeg pedig 2 vonatra se elég. A jól fizető fatelep is néha cseszik beindulni pont akkor amikor a legdrágább útvonal készült hozzá, a vonat közben zabálja a költséget, ha nincs vonat, akkor meg alapból nincs termelés.
    -Vonal módosításakor néha kiürülnek a megállók, ez sem egy kóser dolog.
    -Hiába a véletlen generált térképek, tök egyforma mind. Egy folyó középen a legfaszább helyek pedig dugig dombbal easyben, flat módban.


    Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2016.11.13. 23:09:47