Transport Fever

uvayd3klw20ft2s6mwdj.jpg
  • Jóózsf István #326
    Akkor leírom én is:
    Az átrakodási lehetőségből adódóan olyan rendszert fejlesztettem ki, ami követhetetlen, de működik. Egyszerűen nem akarom megmondani, hogy milyen áru, hova menjen. Depókat hozok létre a tréképen, azok között mozognak, amerre akarnak.
    Ez ugyebár autókkal működhet leginkább. Azok közül is az általános használatúakkal.
    Vonatokkal, a célvagonok miatt ez nem igazán kivitelezhető. Viszont a nagy térkép és a véletlenszerű elhelyezkedések miatt szükség van rájuk egy-egy nyersanyag leszállításához. Például most sikerült egy szép vonalat létrehoznom: Két erdő között egy fűrészteleppel. Minden állomás mellé került egy kamion depó is, amik integrálva vannak ebbe a kaotikus rendszerbe, így a vonat minden állomásra szállít. Középre a a rönköket, a két szélére meg deszkát. Tehát nincs üresjárat!

    Azért vannak könnyítések a vonatrendszerben. Élelmezés: Búza és élőállat. visszafelé elhozza a kaját a marhavagonban. Ki lehet ezt sakkozni.
    Tényleg csak arra kell ügyelni, hogy a megtermelt árut valaki el is pusztítsa!

    A repülőkkel az a helyzet, hogy egy jól felépített rendszerbe kell őket beépíteni. Ha a játék elején, két város között létrehozunk egy vonalat, akkor tuti bukta. Nálam olyan városok között vannak, ahol nincs mellettük más közlekedési lehetőség, de azokba a városokba vonattal, hajóval, busszal el tudnak jutni az emberek. Nem állítom, hogy nagy kasza, de nem is bukó.
    Mellesleg a Németország a háború után kampány megtanít a használatukra!

    Egyre jobban tetszik ez a játék. Nagyon féltem tőle az elődből kiindulva. Már tudok vigyorogni, amikor összehozok egy összetett vasútvonalat, több(fajta) szerelvénnyel.

    Lassan sikerrel pályázik a "TT utódja" címre!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2016.11.13. 08:22:28