Transport Fever

uvayd3klw20ft2s6mwdj.jpg
  • Jóózsf István #2556
    Mert nem futottál bele olyanba, hogy a körmödet lerágtad, mert olyan lassan cseréltek a végállomáson a szerelvények, hogy lement a nap. Amikor annyira telített vonalat hozol létre, hogy ez is számít, akkor hidd el, hogy van értelme a bármelyik vágánynak!!! De még mennyire, hogy van!
    Erre ugyan van egy trükk, de azt meg ritka hülyén kezeli a játék. Mégpedig az, hogy duplán jelölöd ki a vonalat.
    Elkezdet az egyik végén mondjuk egy dupla állomás egyes vágányán, bejelölöd a köztes állomásokat ha vannak és a végén szintén az egyesre teszed. Aztán jössz visszafelé, de amikor elérsz a végére nem fejezed be az utolsó (Végállomás) előtti állomáson, hanem beteszed a végállomás kettes vágányára. Újból végig mész a teljes vonalon a másik végén is a kettesre teszed sattara - sattara. Ha jól telerakod szerelvényekkel a vonalat, előbb - utóbb kialakul az a rend, hogy egyik szerelvény az egyes vágányra áll be, a következő meg esetleg a kettesre. Ez egy dupla hurok.
    Nem azt mondom, hogy én találtam fel, de nekem nem mondta soha senki ezt a trükköt.
    És mint ahogy említettem, van egy baromi nagy hátránya. Mégpedig a játék intelligenciája. Mert előfordulhat, hogy a játék feltesz valamilyen árut a szerelvényre, amit úgy gondol, hogy csak a "második körben" szed le. Na az a méreg nem a cián!

    Röviden és tömören: Kell a több lehetőség az állomásokon!
    És az örök tanulság: Ebben a játékban mi csak szépek lehetünk. Okosak nem!