Transport Fever

uvayd3klw20ft2s6mwdj.jpg
 • Jóózsf István
  #2531
  "Summer Update Preview: Simulation Performance
  The game performance is of great importance to us and we are continuously analyzing it in order to identify potential for improvement. We reached the milestone for better graphics performance with the last Vulkan update. Currently the focus is on the simulation performance.
  In Transport Fever 2, each person and cargo is simulated individually. There is no limit for the population or number of cargo items. Other aspects of the game, such as the complexity of the road network, are also not limited by the game itself.
  The simulation performance is mainly dependent on the available computing power. In the coming summer update, improvements will be implemented and the calculation time for the simulation steps will be reduced. We will also try to further optimize performance in the future."

  Kuglis fordításban:
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

  Nyári frissítés előzetes: Szimulációs előadás
  A játékteljesítmény nagy jelentőséggel bír számunkra, és folyamatosan elemezzük a fejlődési potenciál azonosítása érdekében. Az utolsó Vulkan frissítéssel elértük a mérföldkőhöz a jobb grafikai teljesítményt. Jelenleg a szimulációs teljesítményen van a hangsúly.
  A 2-es közlekedési lázban minden személyt és rakományt egyénileg szimuláljuk. Nincs határ a lakosságnak, sem a rakományok számának. A játék egyéb aspektusait, például az úthálózat összetettségét, szintén nem korlátozza maga a játék.
  A szimulációs teljesítmény elsősorban a rendelkezésre álló számítógépes teljesítménytől függ. A közelgő nyári frissítésben fejlesztések valósulnak meg, és csökken a szimulációs lépések számítási ideje. Igyekszünk a jövőben is tovább optimalizálni a teljesítményt.


  Ha nem lennék annyira öreg, még hinnék is benne!
  Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.06.01. 17:06:04