A Rollercoaster tycoon 3 készítőinek (Frontier) új vidámparképítős játéka
-
TokraFan #46 A kérdéseidre sajnos nem tudom a választ, mert ott még nem tartok és én meg pont fordítva játszottam eddig, tehát kizárólag sandbox-ban. :-)
Ráadásul napokra leragadtam az építős témánál amiről írtam, mert olyan szinten idegesített a dolog, és nem találtam rá választ a neten sem, pedig feltúrtam az összes forgalmasabb fórumot is.
Tegnap azzal szívtam, hogy próbáltam a "rosszul" összerakott asseteket egybefűzni mindenféle módon (pl. utólag betenni custom building elemeket stb.), de nem lehet megoldani sehogy. Ha nem azzal kezdi valaki az építést, akkor utólag már nem lehet vele mit kezdeni.
Ma kezdem el a saját ride-ok építésének tesztelését, eddig még egyet sem építettem. :-) Ha rájövök valamire, beírom ide. De ha Te találsz valamit menetközben, akkor Te se tartsd magadban!
Nagyon jó a game egyébként, rengeteg ponton hajaz az RCT3-ra, de az építés sokkal jobb ebben. Azért vannak még érthetetlen dolgok, pl. nem értem, hogy bizonyos elemeket miért csak a horizontális axis mentén lehet forgatni?? Marha idegesítő, amikor pont egy olyan alkatrész kéne, amit nem lehet pozícióba forgatni, így ki kell hagynom. Szintén nem értem, miért van egy csomó olyan tárgy, aminél nem használható az Advanced move & Duplicate?? Továbbá nagyon jót tenne még az építésnek egy Scale funkció is!!! Sok alkatrészt azért nem tudok használni, mert kisebb vagy nagyobb a kelleténél. Talán később még bekerülnek ezek is.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.01.05. 16:34:03