A Rollercoaster tycoon 3 készítőinek (Frontier) új vidámparképítős játéka
  • Tibbbor
    Egyetértek. Biztos lesznek ezek még olcsóbbak is!
    Ma is néztem videókat, néhány olyan "fast builder"-eset is, amikor a feltöltő gyorsított felvétel alatt dumál, közben pedig játszi könnyedséggel úgy rak össze egy komplett katedrálist, hogy keresgélem az államat a végén. Egy fenntartásom viszont mégis csak van ezekkel az alkotásokkal, és most őszintén nem az irigység beszél belőlem. Ha egy "szimpla" hullámvasút állomást ennyire "túlcifráz", ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy mondjuk közel 500 elemből épít fel, akkor hány elem lesz egy komplett park ilyen részletgazdagság mellett? Merthogy a legtöbb megaparkkal illetve mega ride-al az a baj, hogy képtelenség élvezhető grafikai beállítások mellett kipróbálni, annyira beszaggatnak. És ugye nincs mindenkinek atomerőműve. Szóval a realizmusnak ára van, ezért értékelem én jobban a józan ész határain belül maradó elemszámot. Ma pl. egy könyvtárszobát épített fel illetve rendezett be a fazon - vérprofi módon és egyes elemeket olyan célra használt, hogy eszembe nem jutna ilyesmi - na de még a kandalló párkányát is legalább 20 elemből pakolta össze, nem beszélve az egyes könyvekről! Szóval gyönyörű lett, de félő, hogy ha a teljes parkjában ilyen alaposságra törekszik, mikor majd megnyitja azt és beözönlik mondjuk 2000 látogató, vért izzad majd a proci és a VGA. Lehet, hogy nincs igazam, de én úgy döntöttem, hogy nem csüggedek és maradok a "néha a kevesebb több" szisztéma mellett.