Nathan Drake utolsó kalandja
  • Ulthane
    "Majd karácsonykor, fullra peccselve, negyedáron valami akcióban"

Megvettem. Tegnap délután elgázolt a hype-vonat, pussy voltam, szájkaratés, jóárasítva elhoztam Gamertech-ből.

Az év legjobb döntése volt.

A sok hitvány, ratyadék, igénytelen moslék után, amit játékoknak nevezenek, kifejezetten felüdülés játszani ezzel. Chapter 7-nél járok, s aminek a legjobban örülök a játékban az az, hogy végre ez a faszbugyuta hülyegyerek stílus, amit az első 3 részben láthattunk, az már a múlté. Az egésznek sokkak komolyabb-komorabb a tónusa, s nekem ez nagyon bejön.

A sztori eddig kifejezetten tetszik, kurva jó! A látványvilág- bár nem homogén élmény - messze a legjobb, amit valaha játékban láthattunk. Vagy 10 percre lepózoltam a játékot valamiért, s amikor elindítottam ismét, hirtelen olyan érzésem volt, mintha filmet néznék. A látvány, amitől eddig letettem a hajam az a

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    helyszín, ahol az ukciót tartják. Az az épület úgy néz ki, hogy tátott szájjal bámulom. De nekem a börtönalagút is nagyon bejött.

Szerintem az is jót tett a résznek, hogy visszavettek a lövölde hangsúlyból, a pacing szerintem sokkal jobb, mint a korábbi epizódokban. Hát ami meg LOL volt eddig a játékban az a

Crash Bandicoot rész, hatalmas! :)

Az a baj, hogy új hobbi után kell nézni lassan, mert ezt reprodukálni nem lesz könnyű bárkinek is. Tartok tőle, hogy ezután zokogva nyúlok majd bármilyen játékhoz, mert úgy fogom érezni, hogy 10 évet visszautaztam az időben.

S a végén hadd legyek kicsit ördög ügyvédje. Azért valljuk be, könnyű úgy jó játékot csinálni, hogy a Sony teljes vállszélességgel áll mögötted, pénz, paripa fegyver nem számít. Mivel a japánoknak ez egy presztízsprojekt, akkor is pumpálnák bele a pénzt agyatlanul, ha veszteséges lenne a játék. Uncharted nélkül a PlayStation fogalom értelmezhetetlen, így egy Uncharted-nek minden áron, bármi áron el kell készülnie, és ilyen minőségben. Ez olyan helyzetbe hozza a Naughty Dog-ot, ami gyakorlatilag más csapatoknak elérhetetlen. Ez persze a ND erényeiből mit se von le, de azért az igazsághoz hozzátartozik.

/ Drake mozgásanimációja az

árveréses helyszínen, amikor az emberek között "tolakszik" úgy, hogy két ember között van vagy másfél méter távolság, viszont

ÜBER GAGYI!