Igen, EJ topikba írtam is, le is csesztek miatta, hogy egy szar játékért ennyit fizettem. Nemhogy valami bundli szökevényt vagy From játékot vettem volna. Én speciel élvezem, jobban szórakoztat, mint az idei Mirror's Edge, ráadásul olcsóbb is volt nála. De egyet kell értenem a negatív véleményekkel, mert sok programozási hiba van a játékban (FPS drop, bugok, textúra hibák) - remélhetőleg javítva lesznek.
Viszont PC-n nem tölt sokáig, olyan 15 másodpercet számoltam, ami messze nem a 2 perces töltési "horror".
Amúgy DarkSectorral közösen vettük, így csak 6500 forint volt az önrész. Van egy kiskapu a Microsoft rendszerében. Az én XBox fiókomra regisztráltuk, én PC-n elérem, ő pedig eléri XBox-ról. Nem tudom hogyan, de beállított valamit és ezáltal egy időben egyszerre is tudunk játszani - ezt már kitapasztaltuk. A Gears of War 4-et is behúztuk (Nvidia kupont szereztünk 9000 forintért, így 4500-4500 forintba került a történet), ezzel is tudunk majd co-opozni. Most a Forza Horizon 3 következik.
Szóval tök jó fej ez a Microsoft, hogy hagyja, hogy az XBox-os és PC-s játékosok egymással játszhassanak. Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.22. 08:36:50