jdcnaddehh671.png
  • Aborg
    Sziasztok! Most ismerkedek a FH4 jatekkal. Ez az elso forzam. Kicsit feltem tole a videok alapjan,attol hogy nem e lesz gondom a tulzott arcade mivoltaval. Es azzal semmi bajom, eleg jo es szokhato a vezehtetosege.

Itt jon az elso kerdesem: a jatek elejen a Dodget valasztottam. A menukban kikapcsolgattam a vezetesi asszisztenciat (ABS, kiporgesgatlo stb.) Igy eleg erdekes lett a vezetes, figyelni kellet a megcsuszasra, de korrigalhato volt... aztan jott a Bugattis misszio a filmeseknek. Az meg asszisztencia nelkul mindenhol ment csak nem az uton. Szoval a kerdes: olyan opcio nincs a jatekban hogy adott autohoz adott asszisztenciat adjon? Ha a Dodgeban nincs ABS akkor ne legyen a jatekban se, de a Bugatti (feltetelezem) tele van asszisztenciaval a valosagban is...

A masodik kerdesem: nalam kokpitnezetben, ha 45 fokig fordulok oldalra (a kameraval) minden rendben, de ha jobban fordulok, egyszeruen hipp-hopp minden atmenet nelkul eltunik a kokpitnezet es csak a taj marad. Most ez nalam valami bug, vagy ilyen gagyin van ez eredetileg beallitva?

Kulso nezetbol is eleg fura a kamerakezeles, nem marad ott ahova rakom, tartani kell a jobb pockot, ha elengedem vuisszaugrik az auto moge (erre se talaltam opciot a menukban). Es ott is marad, meg tolataskor se fordulna menetiranyba (ez peldaul a GTA-ba sokkal jobban megoldott). Es orultem volna egy meg tavolabbi nezetnek is.

No es vegul a Replay: teljesen hasznalhatatlan. Hacsak nem a sajat automban akarok gyonyorkodni. De hogy elemezzek vele peldaul egy jol sikerult elozest vagy mas mozzanatot, arra teljesen alkalmatlan. Az osszes kamera. Nincs egy nyomorult fix TV kamera se, mind repul az utommal. Esetleg forog korulotte stb. Igy mar nem is panaszkodok arra hogy nincs visszatekeres (ami erthetetlen, hisz a jatekban van), gyors eloretekeres, mas autora valtas stb. alap dolgok.

A jatek azert tetszik, de ezek szerintem alap dolgok egy autos jatekban, nalam eleg komoly hianyossagok amiket mellesleg sem emlitett meg egy ismerteto sem azok kozul amikhez szerencsem volt.