jdcnaddehh671.png
  • wollnerd #2907
    A Win10-es Forza Horizon 4 (demo)-ban tényleg nem működnének a deadzone beállítások?!?!
    Már 2 nappal ezelőtt is, meg ma este is hiába próbálom jól beállítani a szerencsétlen g27-esem, az autón fék lámpa MINDIG világít a menet közben is, igen a fék (és a gáz is) pedál már rossz. deadzone-t szoktam beállítani az autós játékokban (kb. 10%-ra a 100-ból) hogy jó legyen. DE! Itt?! Akárhogy is állítom be a belül és kívül csúszkákat, SEMMI VÁLTOZÁS nem történik, még a 80%-os deadzone-n is villan a fék és instabil a verda a menet közben! Ez mi??? Kész röhej! Plusz, Logitech profilerben is beállítottam a gáz és a fék tengelynek az axis properties-nél a deadzone-t. Gondoltam hogy a játék ezen már nem foghat ki...! Hát de....! Még mindig féklámpa! Ilyen hogy lehet?!
    Mérgemben deaktiváltam a g27-et a device managerrel és aktiváltam a xbox360 kontrollert, itt persze minden jó volt. Nem világított a fék sem állóhelyzetben, sem menet közben.
    Visszadugtam a kormányt és persze kezdődik minden előröl!!!
    A vicces az, hogy a Forza Motosport 7 demojában mintha automatikusan felismerte volna a pedálok deadzone problémájukat és ott NINCS GOND! Szépen mennek megy az a két autó fék állandó villanása nélkül!

Bárki javaslat? Mert az agyamat eldobom egy ilyen hiba elkövetéséért!
    (Végre hosszú idő után váltottam Win10-re mert tetszik a horizon. De ez erre ez a hiba jött rám... :()
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.10.19. 00:22:57