Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huawei HA35-11-es router van .Rájuk írok én is
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hangacsi.blog.hu
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bocs a láma kérdésért, de még totál kezdő Forzás vagyok.
Van most ez a Forzathron kihívás és a Honda NSX-el kellene 3 utcai gyorsulási versenyt megnyerni.
Ez most hogyan működik? Amik sima gyorsulási versenyek vannak az autópályán, tengerparton, reptéren azokat megcsináltam, de nem számolja bele.
Leírná nekem valaki, hogy mi kellene ehhez?
Köszi előre is.
hangacsi.blog.hu
"Nulla tenaci invia est via"
Egyébként a Kóp bajnokság most sem adta be a nyereményt 😄 de láttam a hivatalos fórumon ,hogy nem egyedi probléma.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.10.07. 01:12:05
Mellesleg a valóságban is egy rendes engine swap meg a kellő tuningokkal meg a világ összes pénzével a trabant kombi is leveri a Bugattit.<#buck>#buck>
Irreálisnak tűnik nyilván, de lehetséges.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.06. 21:46:09
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezen felül nagyon szeretnék egy olyan multiplayer módot ahol kötelezően kikapcsolt segítségekkel lehet játszani, mert így vagy bekapcsolok én is mindent vagy csak saját magam szopatom kikapcsolva őket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ilyen sem volt még nagy win 10 update után.
hangacsi.blog.hu
Ha nem nagy kérés be lehetne tenni egy pici linket az
Nem annak a pár embernek akik nem kívánják használni, vagy xboxon játszik... hanem azoknak akik másokkal szeretnének játszani. <#idiota>#idiota>
https://discordapp.com/invite/xrWh6QU
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.05. 22:23:47
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/games/windows?icid=CatNavWindowsGames
Az működik.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egy vészjelzés!
NE tegyétek fel az új 1809 windows 10 updatete, mert sanszosan elcseszi a windows Store-t. Főképp a games szekciót.
Mint a linken is látjátok, és nekem is ez történt a mai reinstall után, Windows Store megnyitja a Forza 4-et és más gameket is, AMÍG be nem jelentkeztek egy felhasználóval. Utána képtelen megnyitni, ergo installálni vagy vásárolni képtelenség benne.
Vagy 3 órát elcsezstem ezzel a problémával, minden szart kipróbáltam, mire konstatáltam, hogy másnak is van ilyen error.
Akit érdekel, itt a Reddit link, remélem baromi gyorsan orvosolják!
https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/9lhob5/microsoft_store_refuses_to_work_after_update_to/
Peace....
Azért köszi az infót!
hangacsi.blog.hu
Valakinek lenne kedve csapatni? ( közben TS) Lehetőleg 18+ ( nem sértésből) 😊
Egyébként kedden játszottam vele egy huzamba 3 órát és semmi baja se volt pedig akkor végig online voltam, este kb megint lenyomtam egy ilyen menetet és akkor se, szerdán kezdett el szarozni még a win10 update előtt, akkor még arra fogtam hogy biztos elkezdte tölteni a háttérbe vagy valami, kártya drivert is már 2x frissítettem, mert a win10 update-hez is van új nvidia driver, szóval passz, de tegnap este már tényleg játszhatatlan volt 2 óra játék után....
Egyébként milyen configod van,hátha van valami hasonlóság a gépek között
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.10.05. 08:28:10
Mert magas beállításokkal fix 60fps-el megy még ha 450-el száguldozok akkor is, viszont 2 óra után elkezd szaggatni de úgy hogy játszhatatlan lesz az egész játék.... 8gb ddr3 ram-ról beszélek.
Értem én hogy jó lenne a 16, de ez mi már hogy megy és mindig 2 óra után hal meg a játék.......

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.05. 00:55:53
Pár óra nyüstölés után teljesen fun kormánnyal játszani, de szerintem egy közepesen gyakorlott kontrolleres simán tönkreveri a kormányost, főleg bekapcsolt segítségekkel.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.04. 17:56:50
Nekem sincs fingom se, hogy lehet ezt beállítani. Bár engem spec nem zavar annyira mint téged, örülök a gamenek meg az új haverokkal való csapatásnak (Discordról) és a többi hidegen hagy.
Ha van benne, bztos jó, de egyenlőre legalább élettel telíbb ha több játéskos van, és élet szagúbb ha szerver lag van 😄

#2779 Közben rájöttem hogy más matricái miatt nem engedi megosztani.
FH3-ba még kaptál lóvét is ha valaki letöltötte.
Egyrész nyilván senki nem tudja ezért nem kaptál választ.
Másrészt senkinek sem kötelessége válaszolni, csak lehetősége van rá.
Itt mindenki ugyan olyan játékos mint te is.
De csak hogy utólagos elnézésedet nyerjem magamnak válaszolok:
Fingom nincs!
Talán ha mind ketten végigértek az első 4 évszakon... (mert az még gyakorlatilag a tutorial)
UI: Az én kérdésemre miért nem válaszoltál?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.04. 11:55:15
Nekem 1x kellett ezt csinálni, azóta IS ablakban indul, de ha várok, akkor mikor kiírja, hogy minden jog fenntartva, stb.. akkor átáll magától már full-ra. Ellenben a Horizon 3 nál folyton Alt+enter volt a megoldás sajna.
Win store a leggagyibb szolgáltató keretprogram sztem. Ha ez steam-ben lehetne.. óó édes álom!
Még totál újonc vagyok a Microsoft Storeos játékokban és az lenne a kérdésem, hogy mit kellene csinálni ahhoz, hogy a játék teljes képernyőn induljon és ne kelljen mindig alt+enter kombóval teljes képernyőre rakni?
Korábban csak a Forza 6 Apex-el játszottam de azzal nem volt ilyen gond.
hangacsi.blog.hu