jdcnaddehh671.png
  • unrealnoise
    Jáj, né. Az, hogy te beképzeled magadnak, hogy te billel tudsz jól autós játékokat játszani, csupán egy dolog... De fizikai képtelenség, hogy ne legyél kontrollerrel jobb. Az analóg karokka ki van csukva, hogy bénább legyél. Igen, én is voltam iskolás, amikor egy bóvli kontrollerre sem volt pénzem - jobbakról már nem is beszélve, de attól még tény, hogy sokkal precízebben lehet vele vezetni. Pont. Nyomhatod itt a butaságokat, meg etc, attól még nem lesz igaz. Amúgy meg volt anno egy GP2 és GP3, több száz órát beleöltem, billel. És baromi jó volt. Azért, mert a készítők olyan rásegítést alkalmaztak, hogy még billel is, pötyögtetve, nagyon komolyan, nagyon precízen lehessen vezetni a járműveket.

Ma viszont elsődlegesen gamepadra szabnak mindent. Még az árkádosabb címeket is inkább gamepaddal tolnám... Az, hogy kontrollerrel béna vagy, kamu, csak hangoztatod, szinte önigazolásnak használod, amiért nem azzal tolod, nem vettél gamepadot, vagy akármi.

Még jó, hogy nem azt mondod, hogy billel precízebben lehet menni egy HC szimmel, mint kormánnyal... A következő lépcsőfok ez lenne...