jdcnaddehh671.png
  • jan5650
    Tegnap este nyomtam kb. 4-5 órát.
    Elsőre elég jónak tűnik. Viszont van pár dolog amit nem értek. Ha esetleg valakinek sok ideje van tudna válaszolni rá?

- Az aukciós házban sajnos a járművek alap "bolti" ára nem szerepel, így kezdő játékosként nem egyszerű megállapítani első ránézésre, hogy megéri-e licitálni az autóra, vagy esetleg megszívjuk, és drágábban vesszük AH-ból mint boltból :D Ez inkább csak hiányosság, gondoltam megemlítem.

- A pályán rengeteg játékos nevű autó szaladgál, de ezek gondolom csak AI-k. És ha jól sejtem ez szorosan kapcsolódik ehhez a Drivatar dologhoz. Mi pontosan ez a Drivatar? Eleve mi az a szám a neve előtt? A szintje?

- A skill fán is sok dolgot nem értek. Mire jó pl. a Daily Double? Milyen skillek azok, ami nagyon fontosak?

- Néha megjelennek ilyen CR feliratú autók, amikkel versenyezni lehet, ezek miben különböznek a többi AI autótól amik az úton közlekednek?

- Kicsit nehéznek érzem a játékot. Nagyon sok autós játékkal játszottam már, soha nem szokott gondom lenni vele. Itt az első 10-11 meccsig nem is volt túl nehéz, de utána feldobott egy ablakot, hogy túl könnyen nyerek, megnöveli a nehézséget +15% XP-ért (vagy credit-ért, már nem tudom) ha akarom. Hát én akartam, de sokszor csak a 2. helyre érek oda. Ez így normális? Nagyon kell ismerni a pályát a nyeréshez?

- Az autó kategóriákkal kapcsolatban jól sejtem, hogy minden kategóriában a 800 a legnagyobb szám, ergó a 800 pontos kocsi a legjobb? Vagy kaphat 800-at egy olyan kocsi is, ami mondjuk alig megy, alig gyorsul de jól tapad? Csak mert van egy A800-as BMW-m, és minden AI állva hagy rajtnál.

- Nekem ez a Rival mód sem tiszta. Elvileg ilyenkor egy másik játékos köridejéhez viszonyítva kell hamarabb a célba érnünk. Ha megelőzzük, akkor feldob egy hasonló köridejű játékost, mint amit mi legutóbb futottunk. Na mármost kapásból úgy indul ez a verseny, hogy az ellenfél szinte repülőrajtot csinál, én meg álló helyzetből indulok. Mire én elindulok ő már az első kanyarban van :D Ez most a lagg miatt van? Illetve ha nekimegyek a falnak ütközést érzékel, és Flaggedezi a köröm. Ez pontosan mi? Van hogy csak 1 kört kell mennem, van hogy 2-őt, de semmi nem jelzi. (Flaggednek köze van hozzá?) Illetve többször volt olyan, hogy az első körben 1-2 sec-el hamarabb ért be mint én, flagged miatt nekem mennem kell még egy kört de ilyenkor valamiért mindig én nyerek. Most olyan jutott eszembe, hogy elképzelhető, hogy ő is ütközött, így 2 kört kellett mennie, de nekem mindig a leggyorsabbal kell versenyeznem, és ez nyilván neki a 2. köre volt, mert ott már nagy sebességgel hajtott át a célvonalon, így én is ezzel versenyzek :D

Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.12.15. 08:00:21