• Ahoy
    PH-n is sírt az egyik forma asztalt csapkodva, hogy dugják fel a programjukat, lehetetlen megcsinálni az időkorlátos küldetéseket.

Aztán kiderült, hogy gyakorolni kell, gondolkozni, edzeni, más taktikákat kipróbálni stb.
    Na ez az ami a mai facebookon eltunyult generációnak nem megy, mert készen kapnak mindent a szájukba.

Emlékeztek az ős játékokra? Mennyi türelmet és gondolkozást igényeltek sokszor. Főleg türelmet :D Mi még nem húztuk le metacritic-en :D Hanem csillogó szemekkel toltuk végig a legnehezebb szopatásokat is. Jó közben vertük az asztalt, és néha anyu nem bírta tovább és levágta a biztosítékot az örjöngés miatt, de az más világ volt :D

A mai generációnak ezek a játékok játszhatatlanok lennének kb.
    Másik véglet pedig a butítás. Az embereknek nincs igénye gondolkozni, megérteni bonyodalmas tutorialokat stb... Egyszerűbb szarás közben mobilon játszani, mert az instant szórakozást nyújt.

...én egyelőre várok a bugmentesítésre, aztán megpróbálom a virágboltit. Ha tetszik akkor megveszem. Aztán lehet nekem se lesz türelmem újrakezdeni az időkorlátos missziókat. Nekem sem annyira szívem csücske. Szeretek elszüttyögni a dolgokkal. ... de van mod már rá!

Utoljára szerkesztette: Ahoy, 2016.02.22. 00:48:27