• Astrojan
    #62
    Nagyon jó, hogy ezt írtad, mert ezekre mind tudok neked kézzelfogható komolyan alátámasztott bizonyítékot hozni. Itt van a kutya elásva.

    Mutass bizonyítékot arra, hogy kimutatták a téridőt ! De a téridő legyen ám, ne holmi fodrozódás a gravitációs mezőben vagy esetleg pörgő golyók eltévelyedése, mert azt anyag okozza és szenvedi el, nem a téridő. A téridő csak egy matematikai formalizmus, ha összekevered a valósággal akkor tévúton jársz. Nem véletlen a jelen cikkben is a gravitonokra utalás, mert fodrozódást meg az eltévelyedést csak anyagi hatás okozhatja. Egyéb gondolat a tudomány szimpla megcsúfolása és mondhattak volna akár istent is, az sem nagyobb marhaság.

    Az, hogy 600 ezer fizikus alapvető hülyeséget beszél az nem kézzelfogható bizonyíték. Amennyiben akárcsak felmerül a lehetősége, hogy a nemlétező téridő tágul, keletkezik, felfúvódik és ezt tényként kezeli a tudományos világ akkor nagyon nagy bajban van a fizika.

    Azt követeled tőlem, hogy előbb fogadja el a tudományosnak vélt közösség és aztán majd nekik elhiszed? Mert ez esetben nincs miről beszélgetnünk, valóban. Amit én felvázolok az egy reális és logikus lehetőség, találj benne hibát és azt megbeszélhetjük. Ellenkező esetben elég ha a wikipédiát olvasgatod, mint ahogy a kommentelők többségénél ez látható is.

    A téridő egy matematikai definíció, ennyit kell megértened.