gforce9#133
"Tök kulturált érvekkel megfogalmaztam az állításaim és kétkedésem"
Semmilyen érvet nem hoztál fel. Az, hogy te kijelentesz valamit, hogy márpedig úgy van az nem érv.
"hogy én úgy gondolom, hogy a tudományt nem a tapsolás, meg a Nobel díjakkal és tekintéllyel való dobálózás hanem a kétkedés viszi előre"
Ezt én is így gondolom, sőt, kapaszkodj meg, a Nobel bizottság is így gondolja. Nem egyszerű a döntéshozatal.
"Te meg úgy csinálsz itt mint egy elsőáldozó pap meg egy vallási inkvizítor keveréke aki személyében támadja azt, akinek saját véleménye gondolata is van"
Nem azért támadtalak, mert saját véleményed van, hanem azért mert nem vagy hajlandó még utánanézni sem a dolgoknak, csak mantrázod az ostobaságokat.
"hogy bezzeg Einstein mindent tudott a fizikáról"
Ilyet én nem mondtam, honnan szedsz te ilyeneket?
"kivéve persze azt, hogyan kéne leváltani a mérgező fosszilis anyagokat.."
He? Miért is kellett volna azt megoldani? Mert te ezt várod tőle? :)
"Nullius in verba. Nem fogadunk el semmiféle tekintélyt."
Az a baj, hogy te a fizika eredményeit nem fogadod el. Nem is ismered őket és hajlandó sem vagy megismerni.
A további szép estét.
Ja jut eszembe, mostanában lőtték fel a tesztműholdakat, hogy az űrben is legyen egy gravitációs hullám mérésre alkalmas berendezés, ami a szupermasszív fekete lyukak gravitációs hullámait lesz képes mérni. Szóval készítsd a weboldalad lesz új téma ami kapcsán lehet osztani az észt újra.