• PiszkosFred
    #640
    Egyet is ertek, meg nem is :) Sajat tapasztalatom meg is erositi azt, amit leirtal, de ellent is mond neki.

    Pro:
    Volt egy jo kozossegunk a 202-esen, nagyjabol 14-15 fo. Vadidegenek, a vilag minden tajarol, ott futottunk ossze a premierkor es ismertuk meg egymast, mar amennyire ez lehetseges par het alatt (kulon steam groupot csinaltunk a szerveren jatszoknak). Elso 1-2 wipe utan folyamatosan visszatertunk, mindannyian, altalaban ugyanott probaltuk felhuzni az erodjeinket, tiszteletben tartva a masik teruletigenyet, majd folytattuk. Tenyleg jo dolog megujulni, a korabbi hibakbol tanulni es ujrakezdeni, ujraepiteni valamit.

    Kontra:
    A 3-4. wipe utan ismet lvl1-eskent kezdve mar volt, aki azt mondta, inkabb pihen egyet. Sajnos nem nagyon jott ember a helyere, igy a korabbi 40/40 fos szerver idovel 20/40 fos lett, majd 4-5/40. Ehhez kellett az is, hogy majus vegen/juni elejen viszont, amikor toroltek az epuleteket (megint csak exploit elleni vedekezes miatt), majd jeleztek, hogy masfel honap mulva (most augusztusban) megint lesz teljes wipe, egyikunk sem tert vissza erre az idoszakra.

    Most viszont a tobbseg megint jatszik, sajnos a 202-est (a norveg eredetit) lelottek, igy a csapat szetszorodott, fele az uj gportalos (holland) 202-esen kezdte ujra, a masik fele (tobbiek) mindenfele. Viszont az ketsegtelen, hogy novekedett megint a jatekosok szama a nyari atlag alig 1500-hez kepest, de meg most is nagyon, de nagyon keves.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.22. 12:29:33