• Normen76
    #477
    Sajnos nagyon sok embernek elveszik a kedvét a gyakori wipe. Mi nagyjából a kezdés után 1-2 héttel vettük meg a játékot. Akkor 25-28 000 fő volt esténként, hétköznap az online létszám. Jelenleg hétvégén sem éri már el a 10 000 főt. Sajnos rohamosan apad a létszám, félek a fejlesztők takarékra fognak állni a munkával, ahogy a népszerűség csökken. Érdemi fejlődés, fejlesztés nem volt gyakorlatilag az elmúlt 2 hónapban, viszont sok dolog elromlott, nem működik, kikapcsolták stb.. ami az elején működött. Jó magyar szerver egyáltalán nincs, mind kong az ürességtől, ezért német szerveren toljuk egy ideje. Hosszútávon csak ott jó játszani ahol van este 30-40-60 online, mert különben dögunalom a játék ha már megvan az 50 szint és a kecó ahogy szeretnéd. A gyakori wipe-ok miatt a 3-5x szeres szerverek mennek jobban, mert alap beállításokon túl sok energia úgy játszani hogy 1-2 hetente újra kell kezdeni. Mi is ezeken toljuk, bár szerintem minden játékban az alap vanilla a legjobb beállítás.
    Nagy reményeket fűztem a játékhoz, de jelenleg nagyon stagnál a fejlődés, fejlesztés. Nagyon kevés a tartalom ahhoz, hogy a játékosok kitartsanak, a pvp kb. nulla a játékban, hisz a kard suhintáson, elugráson kívül más lehetőség nincs (jah és a pajzsot magad elé tarthatod :)) Nagyon egyhangú a dolog. Vannak nagy tervek.. ostrom eszközök ..stb…. nem sok esélyt látok rá, hogy valaha működni fog, a páncélzat festését sem tudják megoldani, hogy ne legyen tök egyforma minden 50-es karakter. Pár patch-el ezelőtt bent volt még a panel a színekkel, aztán azt is kivették és kuss van azóta róla.
    Jó kis játék lehetne, nem bántam meg a vásárlást (160 óra körül van bennem ár), de nagyon úgy tűnik hogy ebben nagyjából ennyi volt.