Conan Exiles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen újra indítottam lefrissítettem a VGA drivert is és még mindig fentáll a probléma.
szóval kezdjük az elején: beállítod a keyboardot és a fele nem működik.....először akadt a controllerrel azt kihúztam, nemjó ,restart gép és még mindig nem jó....balra nyíl jobbra megy, a numerikust nem érzékeli stb

LAG LAG és LAG

a grafika fröccsöntött,/távoli dolgok elmennek,de közelre Ultrán is joke/ a harc egy vicc a gyűjtögetés ARK-ból lopott, a mozgások mondjuk jól néznek ki ,de a körbe-körbe kergetőzéses combat is megmosolyogtató
van benne 3 féle harci kézmuzdulat kb

minden bugos, texturákba ragadsz, mobok állnak, vagy szintén beragadnak

nem hazudok 12 perc után kikapcsoltam az első oázisnál
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.02.01. 20:49:55
Feladatkezelő mit mutat? Mennyire használja ki a CPU-t memóriát? Szerintem elégnek kéne hogy legyen... Legújabb VGA driver van a gépeden? A játék installálása után újraindítottad a gépedet? Nekem az elején volt ilyen problémám hogy nagyon szaggatott, és egy gép restart megoldotta és azóta stabilan megy.

Igazából early access, csupán ennyi 😊 Mondjuk ha az ARK-hoz kellene hasonlítanom akkor ég és föld a különbség az ARK javára. Legfontosabb negatívumok : az official servereken egyszerűen nem lehet játszani, annyira lagol, úgyhogy én sima privát serverre mentem és elsőkörben PVE módban játszom hogy megtanuljam az alapokat. Mobok eszméletlenül bugosak... Beragadnak a környezetbe, és nem tudod őket "lerázni". Ha megölsz egy mobot helyette 4 spawnol rögtön és ha egyedül vagy akkor insta halál. Leraktam két ládát, telepakoltam cuccokkal, és egy idő után eltűnt a láda a benne lévő cuccokkal. Talán ezek a legnagyobb problémák jelenleg 😊

Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy futtatom a játékot singleben és egy 3 perc múlva szaggat a játék plusz a hang is olyan mintha kontaktolna. (low grafikán is) a gépem confja : CPU: AMD X8 FX-8350 4GHz AM3+ // RAM: Kingston 2x 4GB DDR3 1600MHz HX316C10F/4 // VGA: SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 PCIE // OPrendszer win 10 HOME 64bit. Valaki vmi ötlet?
Részleteket lehetne tudni,miért kritikán aluli? Más is kiváncsi rá!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jesszusom ez mi? megvettem bár ne tettem volna 😞 a játék kritikán aluli
a készítők menjenek a sunyiba,hogy volt arcuk ezt mégha early acces is /hát persze/ kiadni 😞
Én megvettem egy haverommal, nem hivatalos szerveren játszunk mert a hivatalos eléggé laggol, gondolom a fejlesztők már dolgoznak az ügyön.

Aham, most látom én is 😊 Másnak is GBP-ben írja? Mert nekem a kuponnal 21.6 GBP.
Valaki megvette már? Játszotok már vele? 😊
Torzonborz
Steames CE kulcsot adnak, én is vettem már ott jó pár steames játékot.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

De GMG-n megvett játékot nem lehet steamre kötni nem? Ergó nem tudsz invite-olni gondolom.
BoneDragon
Nekem tetszett streamekből. Jó móka, persze nem egyedül. Van benne fantázia meg lehetőség, ráadásul ez még bővülni is fog...
Most 21 euro gmg-n kuponnal, erősen elgondolkodtam... Mondjuk egyedül nem lenne buli, hm...

Lehet, hogy én is visszamenekülök a jól megszokott Islandra. 😄 De nagyon kíváncsi vagyok milyen a túlélés a sivatagban. 😄

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Én meg most menekültem onnan,nem egy nagy durranás.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sok Twitch közvetítés után úgy döntöttem ,hogy inkább Arkhoz megveszem a Scorched Earth DLC-t 😊 Ez a Conan egyelőre nem győzött meg.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Na fasza!!! Nem volt elég a Rustban hogy egy szál faszban kergettek,itt még közben majd lóbálni is fogják futás közben,meg helikoptereznek konanék.Fúúúj!!! Ez tényleg barbár!! Mennyi perverz videó lesz steamen.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.31. 12:26:04

Női farok?<#idiota>

DevLupius
Érdekes játéknak néz ki, ha az eddigi értékelés pozitív lenne, akkor a 30 euró még elfogadható is lenne.
Belenéztem a dedikált szerver beállításaiba, nagyon az ARK-ra hajaz, itt a nude módot szerencsére ki lehet kapcsolni.
Az eddig feltöltött videók alapján bejövős, de négyünknek 120 euró az erős lenne még, várunk 1-2 hónapot majd az ráncfelvarrások után egy -40%-os akcióban megveszem ha nem fordul negatívba az értékelés.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

PiszkosFred
...es ahogy latom, mert fizikat is kapott. Hianypotlo ficsor 😄 Ha ugyanez az odafigyeles megvan a noi karaktereknel is, akkor ujra lehet forgatni a baywatch nyito jelenetet. (/facepalm)

Nem tudom, valoszinuleg steam workshoppal - nem ertek az ilyen vedelmi marhasagokhoz, de mintha irtak volna korabban a fejlesztok, hogy teljeskoru mod tamogatas is lesz, igy gondolom csak van megoldas ra.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.31. 09:09:13

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

drop
kérdés ha denuvo van rajta hogy fogják módolni ?vagy nem is engedik mert akkor már most halót a játék

Ainz
Még a farkad méretét is állíthatod benne.
Kár hogy gyenge lett a játék.
Torzonborz
Van pofájuk 30 ájrót kérni ezért az...izéért? <#guluszem1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

kill3r21
Lol pedig minden pénzes szóra rá kerestem 😄 Mellé 😄
PiszkosFred

kill3r21
Tudni már az árat?
mondjuk nem drága
Ruszki fórumon is azt irják nem lesz rá törés,mivel early acces játék,és minden patch után újra kell az egészet visszakódolni,nem fognak vele foglalkozni.

Ainz
Jól elbaszták a denuvoval.. szerintem nem egy ember szedte volna le tesztelni, mielőtt megveszi...
Egyébként meg Denuvos lett a játék,szóval kipróbálni se nagyon tudjuk majd.

Én is igy vagyok már vele,akkor inkább a Dark and light

Na itt is a pontokat majd tanulásra kell elkölteni mint az ARK-ban

hát basszus ez borzalmasan gagyi :S 😞
PiszkosFred
Hat, neztem par streamet, es nem tudom. 😊 Semmi extrat nem lattam benne egyelore, ami miatt otthagynam az Arkot, lenyegeben egy total conversionnak is elmenne, de... csak ki kellene probalni egyszer, mert erdekel. Egy free weekend jol jonne, az Arknal is az gyozott meg. Kivancsi leszek par nap mulva a streamekre es itteni beszamolokra, amikor mar lesz nemi magasabb progress es lehet latni par erdekesseget is, nem csak a kezdeti szarnyprobalgatasokat.

Mennek twitchen a streamek: https://www.twitch.tv/kiwion

http://vartjatekok.oldalunk.hu/

drop
énse veszem meg nem látom annyira jónak mint az arkot vagy dark and light ami ugyan akkor jön ki elvileg

MarkBlade

MarkBlade
Megnéztem egy streamet..hàt szerintem nagyon béta még.. Unalmas..élõlények hülyén mozognak..nekem nem jött be. Azt meg kell hagyni hogy szép a tàj és a karakter is amit írànyít. De semmi vàltozatossàg nincs benne. Ark kbb fényévekre van tõle és még mindig nincs kész. Tuti nem veszem meg pedig gondolkoztam rajta.
Ainz
A trailer vége jó volt, de annyira nem nyűgözött le.. ARK trailerek jobban tetszettek (Az is ami a vásárlásra ösztönöz)
PiszkosFred
Nem hazudik senki, mert jatszhatsz soloban survival jatekban is, csak fel kell keszulni arra, hogy kurva nehez dolgod lesz es valoszinuleg lesz olyan tartalom, amelyet nem erhetsz el. Lasd pl a crafting lehetsosegek szama, amely mindig tobb, sokkal, mint amelyet egy jatekos meg tud tanulni, pont azert, hogy legyen interakcio, legyen jelen szuksegesseg. Ahogy egy szep nagy bazist is nehezebb egyedul bevedeni, ha 10-20 fos torzs tamad rad, mint akkor, ha ti is vagytok 10-20-an. stb.

Itt a solo=egyedul, nem pedig solo=singplayer elmeny.

Oké de az általad felsoroltaknál, nem tették oda a solo player részt. Ez alapján pedig far cry-ra gondoltam. Edit: A steam oldalon.
Mert így félrevezetik az embereket. Illetve fenne tudja. Mert solo szinten far cry ősemberes játéka például a túlélő játék. Na mindegy.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.25. 16:45:58

PiszkosFred
Pont ezert kerdezem, mert teljesen rosszul gondolod, hogy mi ez 😊 (es egyik sem open world mmo, az megint mas).

Itt nincs pve resz (csak pve beallitasu szerverek maximum). Nincsenek NPC-k, akikkel tudsz beszelni, csak azok, akiket leolsz. Nincs tortenet, nincs quest, nincs semmi, csak par felfedeznivalo hely ami ad nemi loret.
Az NPC-k pedig oylanok, mint a zombik a DayZ-ben, dinok az Arkban, stb. Annyi a kulonbseg, hogy elrabolhatod oket, es a bazisodon kerekbetorheted, hogy teged szolgaljon, amig valaki meg nem oli. Arkban mindez a dino szelidites.

Nem 😊, de elvileg ez solo játékként is meg van hirdetve. Amit felsoroltál az mind open world mmo tudatommal. Engem mint solo játék érdekel csak, mi takar a privat szerver stb. Milyen a világ. Max a pveként érdekelne.

PiszkosFred
Jatszottal mar survival sandbox jatekkal? Rust, Ark, DayZ es tarsaik?

Jóez! Ha van valami infód még a játékról,akkor jöhet ide!

Edit: A rediten vannak info ami szerint valamilyen szinten megjelenik a howard által kreált mágia, idézés, dark path a játékban.

Nagyon pvp szagú a játék, egymás elleni harc, fogalmam sincs milyen mélységű a solo rész a dungeonok a lények npc-k, npc ellenfelek. A videok alapján mintha a mágia egyáltalán nem lenne része a világnak, csak és kizárólag meele. Gondolom borulna a survival élmény. Nem gondolom egy pvp-re hegyezett játékot meg lehet csinálni jó solo játéknak. De majd kiderül.

Ja fontolóra vettem még a vételt,mégse esek neki rögtön,kiváncsi vagyok először rá milyen tartalmak vannak benne,mert sima épitkezés miatt,nem nagyon lesz érdekes a játék.

Biztos, hogy meg fog jelenni. Mivel ha jól értem solo szinten is vásárolni fogják. Mivel a saját gépedet is beállíthatod szervernek. A tartalom késznek tűnik, de a funcom játékok legritkább esetben, talán inkább soha nem játszhatók a megjelenéstől számított 1 éven belül.
Edit: oké lehet ez túlzás, nem emlékszem a TSW az bugos volt vagy sem.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.25. 15:00:52

már most arra a sorsra fog jutni, mint a rust meg a többi, sosem fog meg jelenni.