• lammaer
  #1968
  Hát öcsém... ez a funcom se az az ügyes fejlesztő társaság....
  Ahogy elnézem itt afórumot 2018 augusztusában játszottam utoljára a conannal, szóval több mint 2 éve elteltével visszajöttem.
  Hogy ennyi idő alatt mennyire nem sikerült "kivasalniuk" a játékból a bugokat az valami félelmetes... a legjobb pingű official EU PVE-C szerveren ügyködöm, de hihetetlen illúzióromboló amit látok.

  Az NPCk (mint az ellenfelek, mint a saját) AI-ja valami kiábránditó... én nem tudom hogy ez a lagtól van e, de van hogy simán csak bámulja egymást a saját jkövető meg az ellenfél. Minden csúszkál össze vissza (ez lehet netlag), NPC belebuggolva a falba és onnan lövöldöznek ki... follower AI teleportálgat. Van amikor félig besüllyedve a földbe közlekednek. Vad állatok átharapnak a falon, az animációjuk is olyan borzasztóan kiábrándító.

  Hullák természetesen random eltűnnek vagy éppen felrepülnek az égbe.... volt olyan hogy az inventorimból át akartam húzni egy szerszámot javítani a benchbe és szőrén szálán eltünt... már le is mondtam róla amikor megtaláltam a ház egy tejesen másik részén lévő ládában.. wtf... havernak csak szimplán eltünt a steel csákány amikor a hotbarról húzta az inventoriba... aztán 2 percre rá megjelent...

  Mentünk harcolni a nagy denevér boss ellen.. elkezdük lőni a lépcsőről ijjal, semmi, csak áll bambán. Namondom, bemegyek harcolok, amint belépek az ő kis körébe reagál és harcol. Visszalépek 2 lépést a felvezető lépcsőre, megáll, lőhetjük ezerrel.... emlékszem, 2 éve a bossok többségét ugyanigy lehetett öldösni, többségük állt mint egy faszent. 2 év alatt semmit nem tudtak javítani az ellenfeleken. Akár boss, akár közkatona vagy vadállat, ostoba, teleportálgatós marhaság az egész.

  Balanceolásról szerintem semmit nem hallottak... pl itt van a gyógyital... a kis gyógyital 3 aloe, gyógyit valahol 80 és 100-at HP közt, készíthető csak úgy inventoriban. Kitanulja az ember a gyógyasztalt, hú, tudok craftolni Aloe Extract-ot benne, 10(!) aloe levél és 120HP gyógyítás... mi van??? (olvasom hogy a következő a Concentrated Aloe Extract, 30 levélért 160HP... )

  Látszik hogy tartalmat tettek be (Petrendszer, jobban irányítható követők), de hogy minden félkész és csapnivaló modon van összerakva az félelmetes. 40 eurós AAA játék... érzesre ez ilyen 3 fős indie garázscég műve lehetne inkább...
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.01.02. 01:39:42