• PiszkosFred
    #1943
    Nálam is addig volt érdekes és nagy "szerelem" az ARK, amíg az alap dinók voltak csak elérhetőek és a technika nem volt még "TEK szintű". Sőt, néha még a metalból készült cuccokat is soknak tartottam, a játékidőm felét primitive+ official szerveren játszottam. Aki olvasta a memokat és picit is figyelt a környezetére, az tisztában volt vele, hogy dinók ide vagy oda, ez egy scifi játék, egy mesterséges kísérleti telep, csak hát eleinte ez max az Obeliskeken, pár barlangban található noninteraktív gépen/textúrán és a feljegyzéseken mutatkozott meg.

    Érdekesnek érdekes és izgalmas volt minden dlc/új sziget, volt amitől többet vártam, volt amitől nem, de valahogy azok közül már egyik sem fogott meg igazán és így esélyem sem volt olyan szinten elmélyedni bennük. Valahogy az Island pályán az első másfél év élménye volt az, amihez hasonlót vártam mindig, de nálam sajnos azt már nem érte el egyik sem. Viszont, mivel mai napig roppant népszerű a játék, valószínű csak én égtem ki :)

    Conan annyiban más, hogy egyelőre minden frissítés kozmetikai volt eddig, azok meg tartották magukat a világhoz és nem ütött el nagyon az alapjátékban megismert dolgoktól. Viszont, a lehetőségeket tekitnve a Conanban hamarabb a végére ért az ember, és maradt a repetatív grind vagy az építkezés és a kreatív vágyak kiélése, maximum. Amikor már minden szolgád megvan (mindegyikből van tartalék is a zsákban), minden állatot befogtál és felneveltél, minden ritka nyersanyagot összeszedtél, minden helyet felfedeztél és megmásztál és a bossokat is egyedül ölöd a csapdáiddal vagy anélkül, akkor egy idő után ott állsz, hogy mit csináljak ha belépek a bázis körüli teendőket leszámítva?

    Nyilván, most jött egy nagy dózis újdonság, de az új szigetet nem néztem még meg, majd vszínű télen lesz rá időm, így arról nem tudok nyilatkozni, csak reménykedem, hogy ad legalább annyi (de már a felével is kiegyezek) újdonságot, mint az alapjáték adott.

    Félreértés ne essék, mind a két játékban bőven van 1000+ óra mindezekre, így aztán az egyik legjobb választás a műfaj szerelmeseinek, de semmi sem végtelen :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.09.17. 09:12:34