• PiszkosFred
    #1846
    Ha online szerveren játszol, akkor a cuccok és minden, amit elérsz, az a szerveren tárolódik, vagyis egymástól függetlenül elérhető és bármikor folytatható a "karrier". Ha te belépsz és játszol, az nincs hatással a cimborádra és fordítva. Ha mind a ketten beléptek, akkor meg együtt tudtok megint játszani. Ha egy törzsben vagytok, akkor tudjátok folytatni egymás munkáját - lásd bázisépítés, szolgák betörése, stb.

    Ha egymással játszotok local/coop, akkor az csak ideiglenes kapcsolat, ilyenkor kettőtök közül mindig valaki a "szerver" és az adott illető saját gépén tárolja és menti az adatokat, így TE akkor tudod folytatni, ha Ő újra játszik és te megint csatlakozol hozzá.

    Ha hivatalos szerveren kezdtek, akkor az 24/7-ben üzemel, bármikor beléphetsz.
    Ha egy privát szerveren, akkor az is rendszerint 24/7-ben üzemel, de ott meg van az esély arra, hogy az üzemeltető lelövi a szervert és akkor nincs tovább.

    PVE szerveren másik játékos nem tudja megszerezni a cuccaidat, se lerombolni nem tudja a bázisodat, bántani sem tudja a szolgáidat, stb.

    Hivatalos szerveren belépés nélkül 7 napig marad meg minden, a 7. napon (168 óra után) a bázisod eltűnik. Ezért, hetente egyszer lépj be, - még akkor is, ha nem játszol - és menj a bázisod közelségébe!
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.05.01. 13:15:25