• T62A #1601
    Köszi
    Van egy olyan nyílvessző ami találatnál felrobban és zöld méreg felhőt csinál. Ami sebzi az ellenséget, ez mindegy hogy állat, vagy szolga. Én nagyon szeretem ez használni, a kemény ellenfeleknek nagyon jó, csak vigyáznom kell hogy ha viszek szolgát, állatot az jóval arrébb leállítsam a követését. Mert odamegy, és sebződik a mérgezett felhőtől.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Múltkor kérdeztem,ha lenne aki jönne,akkor bérlek szervert szívesen megint." Rendes tőled Ironman2 viszont szerintem kár volna kiadnod pénzt feleslegesen. Én szeretem ezt a conan játékot, de azt hogy meddig tudok játszani vele azt nem tudom. Jelenleg házkeresésben vagyok, és hogy a jelenlegi házban meddig tudok lenne ezt nem tudom. Amíg ez nem oldódik meg addig teljesen felesleges részemről, hogy belekezdjek egy új játékba amit nem is tudnám meddig csinálhatok. Plusz nem várhatnám( nánk) hogy te fizesd egyedül, mi meg játszunk ingyen. És sajnos ezt kell mondanom,hogy spórolni kell, igen mondhatnád, hogy de hiszen most vetted meg a játékot. Ez igaz nekem vagy 3-4 napig lelkiismeret furdalásom volt ez miatt, hogy az a 7000 forint másra is jó lett volna, de a nejem végig vigasztalt, hogy apa ezt megérdemelted. Mivel nem költök másra, egyedül havonta, vagy két havonta 10 db sportszeletet kérek magamnak

    Azon agyalok mit írt piszkosfred. Azt írta a vulkán részen vannak a keményebb szolgák, szeretnék onnan szerezni jó sokat. Mindegyikből íjjászt, harcost stb. Viszont nem tudom hogyan csináljam, kellene olyan ruha ami megvéd a hidegtől, ami nagyon erős, viszont ehhez meg kellene olyan alapanyag ami a vulkán részen van, de olyan ruha is kellene ami a vulkán részen védene meg. Nem tudok átmenni úgy a jeges részen, hogy ne csökkenjen az életem, és lóval szeretnék menni, nem adminnal hipp hopp megjelenni bányászni azt vissza a bázisra. Hanem szépen egy útvonalon felmenni egy adott területre.