• fs9pilot
    Megint más dolog hogy "elveszik", és megint más hogy ha olyan "feature"-t akarnak bele a Doomba, ami sosem volt és sosem arról szólt. Mindig ez volt a lényege (run&gun), értelemszerűen, teljesen nem lehet ugyanaz mint tizen évvel ezelőtt volt. Valamilyen szinten a mai igényekhez kellett formálni az idei részt is. Engem pl. az agyon logikázós FPS-ek nem kötnek le, nem mert beton h*lye vagyok, hanem egyszerűen beleunok, ráunok. Ahogy tetszik. Pedig nem vagyok öreg, sőt, FPS-el az elmúlt években nem nagyon játszottam már, de egy FPS sem igazán köt le... Kötött le, egészen a Doom-ig. Ezért is, kinek mi. De szerintem sokan olyat gondolnak bele, vagy olyannak gondolják az új Doom részt, amilyen sohasem volt, és amiről sohasem szólt. Szerintem. Nem megmondó embereskedni akarok, se nem az észt osztani, nincs azzal baj ha valakinek nem jön be, csak szerintem az a butaság, ha valaki olyat mond, hogy azért f*s mert mész és lősz....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kövezzetek meg, de a "modernizált" régi Doom 1 első pálya zenéjét elindítva alá, félhalkan, közben ölni a népet rá, nekem eléggé adrenalin bomba az idei Doom.

Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2016.09.12. 14:52:12