lammaer#775
Én a total war: warhammerrel jártam igy. Néztem youtubeot, néztem revieweket, csorgattam rá a nyálam, de hát ugye denuvo, nincs warez. Végül megszereztem (nyereményjátékon választhattam egy játékot, ezt választottam, merthogy úgyse lesz varez), de sztem olyan 10 óra után kiderült hogy nem szeretjük egymást... régen még az első Rome: Total Warral rengetegetjátszottam, teljsen rápörögtem a kor harcaira, utánaolvastam, de úgy tűnik megváltoztunk...
Most meg verem a fejem a falba, hogy miért nem vettem mást, ha fizettem volna érte akkor bizony most nagyon szaladnék a pénzem után... :(
Persze megértem, végülis a fejlesztők megcsinálták a játékot, jelen esetben sanszosan nem az ő hibájuk hogy mégse olyan lett ami bejön, én oldalamról viszont sztem elég jól körüljártam mégse lett jó döntés.
10 napos trial a scret world c online játékban viszont pont jó volt. Azt is nézegettem már régóta, húzós árú termék, és mivel online nincs crack :) Régebben nem volt trial, ostmár van, 10 nap alatt kiderült hogy mi rejtőzik a máz alatt. Na azt a pénzt legalább megspóroltam :) Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.09. 13:27:31