• Árnyvadász
    #4295
    Tényleg az lenne a jó, ha végre nem termelnének profitot ezek a kaptafára készülő számozott, időnként még az se (kínos) AAA játékok. És akkor a kiadók kénytelenek lennének valami mást kitalálni. Bár a Ubisoft-nak mindegy, mert ezek ugyanazt rakják bele a különböző címeikbe. A Riders Republic sem kivétel ez alól. Érted, még abba is olyan elemeket erőltetnek bele, ami időhúzásra jó, de tényleg semmi másra. A játék egyébként vállalható, de elég hamar unható is. (Honnan tudom? Volt ebből is nyílt béta.)

    Elég szar világot élünk, ahol a nagy cégek a biztonságra mennek. Érthető ha nem akarnak bukni, kockáztatni, de a végtelenségig szerintem nem lehet ugyanazt eladni. Vagy mégis? És akkor eszembe jut a film ipar és sajnos mégis... :(

    De van azért jó oldala is ennek. Mondok egy példát: PUBG behozta a BR újítást. De a kivitelezés azért hagyott kívánni valót maga után. Míg végül a MW megcsinálta a szerintem tökéletes BR játékát. Különböző játékmódokkal, izgalmas újításokkal és végre a szemnek is kellemes kinézettel. Szóval az óriáskiadó ellopta az ötletet, de legalább AAA szintre hozta fel azt és ez szerintem egy működőképes model lenne más játékstílusokra is. Hiszen lopni lop mindenki, de ha jól megcsinálja, akkor mi játékosok is örülünk.