Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2021.07.13. 10:35:30
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2021.07.12. 19:11:02
bár lehet nem feltétlen a denuvo hibája, hanem a capcom drm-é, amit a denuvo véd
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2021.07.10. 19:21:31
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"The crack beta v4 fixes crashes and the capcom rdm is fixed no more micro stutters"
* Scomcomputers the future of computing!*
A FitGirl egy Repack csapat.
Aki meg feltörte a RE 8-at EMPRESS -"művésznéven" fut, es ő egy Orosz csaj...
Róla beszélünk éppen.
Legalább olvasd már el mire reagálsz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Végigkövettem azt a "szappanoperát" ami a reddit-en ment eddig a napig, és tudnék mesélni...
Olyan szinten bassza át és vezeti az orránál fogva - az allítólagosan szeretett -rajongótáborát, hogy azt tanítani kellene, és még jó sok lóvét is legombol róluk...
Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a karhatalom is beszervezte otthon, elég érdekes infók keringenek róla elég hihetően elmondva.
De tiszteld ha akarod... ;)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2021.07.06. 10:36:57
hát azért nem 3 nap volt az
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
denuvo kiszedve a fejlesztők által
Így a Fable 4 előtt jó kis nosztalgia lenne.Kiváncsi leszek mit dobnak össze a Forza Horizon 4 készítői.
Sajnos a Black and White-ért is a wirágbótba kellett mennem,azt sehol se találtam.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
EMPRESS,meg ha megtámogatják egy kis USD-vel akkor melózik,ha nem akkor azt írja "nyasgem",nemrégen is volt hogy a közösség összedobott valami 1000 dodót neki, pár nap és kész is volt az RDR2.....<#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2021.05.31. 15:12:12
Viszont a sok feltört "indie fost" ne sziggyad' olyan fasza "cuccokat" találok köztük mostanában, hogy a sok "prémium top" játék elbújhat mellettük a picsába...
Most is kipróbáltam ezt a GRAVEN nevű RPG-retro-fantasy shooter-t, és akkorát szól ötletességeben, hangulatában meg játékélményben szerintem, hogy ha valamelyik AAA-s "nagyágyú" csinálja meg ugyanezt top grafikával, most versenyben szopkodná őket az összes "teszter", meg ezzel lenne tele a sajtó...
Így ezeket faszául ki lehet próbálni mennyit érnek, különben jó eséllyel elsiklanék egy ilyen felett ha csak valami áruházban látnám a többi " indie szar" között.
Meg is vettem, és jópár másik ilyen fasza címet találtam már, és jónéhány elhamarkodott vásárlástól kíméltem meg magam top és indie téren is, a crack-nek hála ... ;)
Az lehet hogy ő egy jó "szaki", de az arca is elég nagy szokott lenni...
Majd akkor most liderül tényeg három nap lesz -e...XD
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
következő elvileg Resident Evil 7 lesz
https://store.steampowered.com/app/424840/Little_Nightmares/
Május 30-ig szól az ajánlat,és a mienk lehet örökre a játék,ha behúzzuk a fiókunkba!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.05.28. 20:32:38
Ezer év után is 15 euro. Már csak évek kérdése és meglesz a hőn áhított 5 euros álomáram
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.25. 08:44:48
Utoljára szerkesztette: trabantos82, 2021.05.25. 02:12:16
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
Az hogy mire költik a pénzüket, és hogy mennyi a bevételük, kit zavar? Felhasználóként nekem se pro se kontra nem jelent semmit, ez nem bizonyítja azt hogy káros lenne az epic tevékenysége a PCs játékosoknak.
De mint többen is említettük, semmiféle PCs játékosok számára káros széthúzást nem jelent az epic lefizetgetős tevékenysége. Ami megjelenik PCre az megjelenik, vagy itt vagy ott... a széthuzás max pl nálad realizálódik, mert TE döntöttél úgy hogy legyen széthuzás.
De köszi hogy megosztottad az álláspontodat, sose értettem hogy mi ez a fújolás az epic kapcsán.
Egyedül akkor érteném meg az álláspontodat ha mondjuk az epic pofátlanul magas árakkal operálna, mert az nekem a játékosnak káros. De ilyenről nincs szó.
Most is, simán váltok át a steames MechWarrior Onlineról az Epices Subnautica Zerora... (utóbbit azért vettem meg ott mert ott kuponnal valami 5 euróbakerült a játék... szóval erre mondom hogy tök jó hogy több platform van ahol lehet vásárolni)
(amúgy azzal egyetértek hogy a store elég tré,pl hogy nincsenek user értékelések, az nekemi is nagyon hiányzik)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.24. 21:19:28
Nem lenne a launcherrel semmi baj (azután miután kapna értelmes tulajdonságokat) mivel pl az uplayt is használom mert sajnos kényszerből kötelező ha játszani akarok ubi szarjaival mert ők nyomtak a steamről egy hátra arcot. De az epicet nem fogom használni emiatt a széthúzás miatt..Amint ezt képesek lesznek elengedni a f****ba azonnal ugrok és használni fogom, de mivel épeszű kiadó lefizetés nélkül nem használná azt a szart ez így fog menni a végtelenségig..
Én türelmes vagyok GTA 5-re is pl mióta várok már ,hogy értelmes áron adják steam....várom továbbra is.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.24. 21:04:01
Ez utóbbi miatt balhézni egy teljesen irracionális, érzelmi alapú megnyilvánulás.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.24. 21:00:57
Én azt látom hogy a mai játékos társadalomban nincs meg ez a fajta türelem, ugranak mindenre ami mozog, virágzik az early access meg a digitális világban tökéletesen értelmetlen preordedr is, a birtoklási vágy és a hypenak való lefekvés felülír mindent.
Valahogy ez a steam vs epic fanharc csak szimpla márkahűség, kb ugyanaz a kategória mint amikor az nviduások meg az atisok lövik egymást, teljesen irracionálisan. Mert az én gépemen tök jól megfér a steam és az epic launcher egymás mellett, egyik sem zárja ki a másikat.
Másik oldalról, az hogy a steam 30%ot nyúl le a fejlesztőknek a bevételből mig az EPIC csak 12%ot, valahogy szintén azt az érzetet kelti bennem hogy az epic pl kedvez a játékfejlesztésnek... hiszen több pénz megy a fejlesztők zsebébe.
Mig a konzol exkluzivitással valóban hátrányban van a PCs világ, az epic exluzivitás csak a nevében hasonlít, de semmiféle hátrányt nem okoz a PCseknek. Hiszen ugyanúgy megjelenik PCre, nem esünk el semmitől :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.24. 20:59:17
De sajnos sose tudjuk meg ugyse mennyi ment el a ps cuccocból pc-n,mert ők nem fognak számokat közölni a steamspy meg nem annyira pontos főleg milliós nagyságrendek felett.