• wedge31
    #4056
    Folyamatosan állást foglalsz és a szerintem rossz oldalon teszed le voksod.
    A törvény nem vita tárgya szerintem ezt be kell látnod az erkölcs az egy egészen más téma ne keverjük ide.
    A két fél létezik vannak kiadók és vannak crackerek nem értem mi nem világos ezen és köztük konfliktus van, ha ez a szó jobban tetszik mint a háború, de az is jó amit palinko mond, hogy érdekellentét.

    " És azzal jössz nekem hogy nem fekete-fehér " én pont az ellenkezöjét írtam a crackerek kérdésében egyértelmü a helyzet ök bünözök és pont, itt nics szürke zóna.
    A videó játékok luxus cikk mint a csoki, cigi,alkohol, stb ezen megint nem értem, hogy mi nem világos, föleg ott ahol szegénység van ahol még a zsíros kenyér is luxus.
    Ez a legyen mindenki egyenlö dolog nem müködik, kiprobáltuk mi is ugy hivták, hogy komunizmus és ez nálam megint fekete-fehér, de ezen a ponton természetesen már bejátszik a politikai beállitotság is.

    Az utolsó bekezdést meg nem tudom hova tenni ha magán életben beszélnél velem ilyen hangot mint a sráccal pusztán csak azért mert nem értesz egyet valszeg vagy pofán vágnálak vagy ott hagynálak a fenébe a bevitt alkohol menyiség függvényébben.
    Nem tudom milyen körökben mozogsz de ha valaki értelmesen mond valamit arra bármekkora hülyeségnek is tartja az ember nem szokott így kikelni magából mint amit itt levágsz, kivéve ha mondjuk tagadja a holokausztot vagy valami hasonlóan komoly támában beszél hülyeséget de az, hogy szerinte háború van a két fél között szerinted meg nem az nálam nem ez a ketegoria.

    Az alapkérdéshez visszatérve itt mi csak találgatunk miért ilyen űtemben jönnek a törések, biztosat csak a benfentesek tudnának mondani elméleteket viszont lehet gyártani nincs abban semmi rossz, szvsz.