mikromanus#394
Fizikálisan CD/DVD formában boltban azért elérhető még és gondolom a kód hozzárendelhető Steam fiókhoz is. Ettől nem leszek tisztább, csak lustább. Boltban utoljára a Starcraft 2-t vettem meg az 1 Euro = 1 USD váltóarány miatt. Akkora lelki törés volt a magyarított borító, hogy azóta inkább maradok az elektronikus verzióknál. Mondjuk CD/DVd meghajtó már akkor is legalább már 3 éve nem volt a gépemben. Ez most olyan 5-7 év lehet. :)
Játékidőben a Fable 3-ban sokat nem veszítettem emiatt, csak értékelni és támogatni akartam a fejlesztőket... csak nem hagyják. Elég csúnyán megzuhanhatott az érdeklődés a játék iránt ha se akciósan, se csomagokban nincs fent a harmadik rész...
Vissza az ON-hoz: A védelem valamilyen szinten érthető a játékokon és ha működőképes, de a valós felhasználók életét nem keseríti meg, akkor nincs vele bajom. Kevés játékba kóstolók bele mostanság. Ezeknél valamilyen formában van online aktiválás, vagy szükséges a netes kapcsolat. Ez mondjuk tisztán offline játéknál/tartalomnál nem túl acélos védelem önmagában... A Denuvo-ról nem sokat tudok, csak ami "bulvár" szinten csorog. Az meg ugyan pozitív kép, csak szerintem naív. Előbb-utóbb ezen is fogást találnak, aztán mehet a fogócska és a fejlesztgetés újra és újra és újra...