• Palinko
    #37
    na ez az, hagyjuk már a demo visszasírást... mondjuk annak idején láttam már olyan cd-t, amin az állt, hogy "kis játékok" gondoltam biztos valami platformerek vagy ilyesmi, közben meg demoval volt tele és azt hitték rövid a játék :D

    na de nem ezért rossz a demo, hanem mert az van amit mondasz, hogy jobban optimalizált volt vagy csak simán 2 sarok volt benne ami nem fogta meg a gépet az egész város viszont seggre ültette. meg sok olyan volt, hogy demora leesett az állad aztán a teljes játék már nem jött be, vagy a demo-n még oké volt, aztán rájöttél az egész játék nem szól sokkal többről csak van benne 3-4 versenypálya meg 2 új autó stb.

    ettől szerintem sokkal többet ér a visszatérítés, steamen a 2 óra már sokszorosa a demo játékidejéhez mérten, ha már csak 1,5 órára állítod be a riasztód akkor is jobban jártál a demohoz viszonyítva és teljes játékot láttál nem volt egy fal...

    jó kérdés, hogy a dobozosakkal mi van, ugye járna a 8-14 napos visszavásárlás, de ha valami aktiválható steamen akkor nem tudom mi a gyakorlat :D mondjuk nekik ki lehetne találni egy olyat, hogy ha megvették steamen akkor pár dollárért kiküldenék nekik a dobozos verziót, ami anyagköltség meg egy kis profit lenne, de ne kelljen kétszer megvenni, ha szeretnek egy játékot, meg így megoldódna az is, hogy egy sorozat folytatását sem kell vakon megvenni valakinek.

    a call of dutykat hogy demóznád? főleg hogy sokan online harc miatt veszik. szóval jó volt, szép volt a demo, de most már meghaladtuk.