• Ironman2
    Hála istennek ezért jó a mostani early acces kezdeményezések,én nagyon sok játékot vettem már így,amik megjelenés után már 50-60 euroért árusítanak be.Amig early acces,addig nagyon szép árai voltak,főleg a steam sale alatt még 9 euroért is lehetett vásárolni,pl az ARK:Survival Evolved az egyik példa.Sajnos az AAA megjelenésű játékokra ezt nem lehet elmondani ahol rögtön megjelenés után bedobják a 60 euros mélyvízbe.Ráadásul nem mindegyik jön ki hibátlanul,szinte mindegyik játékot foltozni kell egyből megjelenés után.Itthon nem olyan rózsás a helyzet hogy mindenki megengedheti magának a 18 ezres játékot megvenni,főleg olyat nem amit pár óra alatt végigtolsz,és mehet a polcra.A legtöbben is kételkedve fogadják az újabb megjelenéseket,videókat néznek,bár legtöbbjük spoileres,és abból nem fog lejönni hogy a gépemen vajon ugyanígy fog-e futni? Ezért sokan kihasználják a kiskapukat,és inkább előbb letöltik,és kipróbálják a játékot mint megvennék.Hála istennek az online funkció használhatatlansága miatt (bár ezt is meg lehet oldani sok feltört játéknál),többen inkább a vételnél maradnak,és ez nagyon jó.Én bevezetnék egy régiós árszabályozást,pl a szegényebb államokban olcsóbban adnák termékeket (nemcsak a játékokra vonatkozik),a gazdagabb államokban viszont drágábban.Simán megtérülne az egész,és még jobban is járnának a kiadók vele.Ez csak az én véleményem.