ntex#2790
Nos hát tegnap sikerült kipróbálni a wirágbolti Forza Horizon 3-at, és ha ez eredetiben is így viselkedik, biztos nem adnék pénzt érte.
A konfigom: i5-6500, 8GB RAM, 3GB-os GTX 1060. Erre egy medium beállítást lőtt be a játék, mondom nehogy már, feltoltam High-ra, gondoltam Ultrához nyilván kevés a config, de azért még high-on csak elviszi. El a túrót, folyton rinyál hogy elfogy a VRAM, visszavéve Medium-ra sincs meg versenyeken a fix 60 fps. A VRAM elfogyás üzenet után próbáltam állítani a beállításokat erre kicrashel. Ha verseny közben autók vannak előttem érezhetően lagol és bedroppol az fps 40-50 körülire még Mediumon is. Azért elég vicc hogy egy kétszázezres' gépen (2016 végén vettem) nem fut el fix 60 fps-el legalább High-on. Oké hogy open world játék meg mittomén de azért na... Kíváncsi leszek a Forza 7 hogy fog menni ha kijön a scene release, annak asszem nincs akkora gépigénye mint a Horizonnak, láttam hogy Horizonnál az ajánlott memória 12GB, nálam meg is ette 90%-ban a 8GB-ot. Mindenesetre látszik hogy az optimalizációval nem sokat törődnek manapság. Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.14. 11:37:15