• totyak
    #2707 Ironman2: Te vagy nem tudsz szöveget értelmezni, vagy csak provokálni akarsz. Ha az első az igaz, az nagyon szomorú, ha a második, az nem fog menni :D Amit te írsz olyat én nem írtam le, de idézd, ha mégis, kedves sárga banán elvtárs. "A játék se nem szenvedély, se nem kényszer. Ha így fogod fel, az beteg dolog." Nem az a beteg, aki lewarezol néha valamit, amivel játszani szeretne.

#2710 grebber: Milyen elvi kérdés? Miről beszélsz? Ha lennének érveid, talán nem lennél ennyire hiteltelen. Van pénzed, vagy nincs pénzed, ez a lényeg a játékvásárlásnál. Ha van pénzed és nagyon akarod a játékot, akkor megveszed. Ha nem akarod annyira, akkor letöltöd. Ha nincs pénzed, akkor meg értelemszerűen letöltöd, vagy nem játszol.

Már megint a bundle. Nagyon rá vagy csavarodva, pedig 5x leírtam, hogy nem a bundlékról beszélek, de neked beszélhet az ember. De jó, legyen a bundle. Belemegy pár millió dollár, aminek egy részét a fejlesztők megkapják. Megjegyzem, ez aprópénz nekik, ahhoz képest, amennyit a játék kiadásakor kaszálnak. Ez amolyan levezetés, hogy az utolsó centet is kifacsarják a játékból, mert amúgy már nem venné senki. Nem az van, amit te írsz, idézem: "Ha senki nem lenne támogatva egy azaz 1 kibekurt csöves bundle sem lenne." Pont ellenkezőleg, a fejlesztő kényszerül rá, hogy bundléba tegye a játékát, mert már a kutya sem veszi. Még a végén kihozod, hogy szívességet tesznek nekünk, hogy bundliba rakják, ami amúgy sem fogy, vicc vagy. Te, amikor bundléban egy játékért megveszel még plusz 5 szart is 1 dollárért, akkor javarészt a szar játékok fejlesztőit támogatod. Akkor ne papolj itt nekem a bundlékról, meg a fejlesztőkről, akik megérdemlik a támogatást.