• grebber
    Nagyon durvàn téved ebben mindenki. Ha senki nem lenne támogatva egy azaz 1 kibekurt csöves bundle sem lenne.

Ezért van tele pl a steam fertővel. Ingyenes engineből pár perc alatt 2 fillérből összetákolt gamenek csúfolt foshalmazok... Ezzel a szép mondattal le is fedte a go go, otaku, indiegala csomagjainak 90%-át ami direkt ezt a célt szolgálja hogy a bubdlekból hozza a pénzt.

Ha csak 1 bárki számára "jó" cucc van ezekben megveszed ekkor a többi szart is megkapod ha érdekel ha nem. Ezekből több ezer db fogy. Ha csak egy átlag 3kt szàmoloko és csak 0.05 centet kap egy delikvens (100% hogy többet) az is közel 50k forint. Ami itt nem áll meg mert ezeket a kártyák is eladják amit ha legalacsonyabb áron adsz el 0.01 euro megint a csalóé.. ha van benne 3 kártya az megint csak pénz. És ez csak 1 bundle. Én tudom hogy mik ezek mivel sokkal "akartam" játszani de ezek fake kamu dolgok sokszor amik gyárilag egy engineben vannak alapból.
    Humblenál meg ugye sokszorosan több a zsé, mert minőségi cuccok vannak ott.
    Arról nem is beszélek hogy meglátták hogy a régi címeket amikre már kb nme is emlékszik senki kb a fejlesztők is halottak újra hoznak 50-100+ ezres eladásokat... Brutàl mod megéri. Pláne a szemétláda orosz csaloknak akik a steam trashlistát megtöltik a kamu szarjaikkal
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.18. 13:22:39