• grebber
    A warez az warez. A játékvásárlás meg nem kedv kérdése. Inkább mondanám elvi kérdésnek/döntésnek.

A játékvásárlási "szenvedély" , "kényszer" ezeken a fórumokon látható át a legjobban mennyire különbözö emberek élnek.
    Pár db:

- kb csóró csöves olyan keveset keres hogy azért más fel se kelne ,mégis rengeteg játékot vesz több ezerért
    - mondjuk akkor úgy hogy átlagos felül keres mégis azt várja hogy mindenhez fillérekért jusson hozzá (pl én)
    - van aki belőtt egy szinten pl ha eléri az adott game a 4-5 ezret már veszi is
    - van aki ha trilliárdos lenne se adna 1 ft-t se a játékokért mert há minek ha ingyen le lehet tölteni
    ...stb

Steam wishlisten 1000 feletti.... rengeteg game van amit bármikor tolnék szívesen (persze ha az idő engedné) de mindig ott motoszkál az ami már sokszor bizonyítást nyert jön úgyis bundleba...
    Pl Mafia 3, Quantum Brake, Deus Ex MD.... Dawn of War III, Project Cars Complete.... stb..ezek jó cuccok mégis elég hamar bundleba kerültek és nem 4-5 évek után....és ami nekem a legfontosabb nekem ingyen voltak.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.17. 21:46:02