• totyak
    #2685 nxs: Kazetta cserélgetés, meg bundle, meg 2000Ft-os játék nem az, amiről én beszélek. Az írtam, ha olcsóbb lenne sem vennék meg, nem azt, hogy ha fillérekért dobálnák. Olcsóbbat értsd, nem 15k, csak mondjuk 10. Bundleban több éves játékokat kapsz aprópénzért, persze, hogy az olcsó és persze, hogy veszik.

#2688 Ironman2: Bezzeg te milyen okosan hozzászóltál a témához. Ha beírod, hogy a banán sárga, azzal többre mentünk volna. Menjél inkább tölts le valamit!

#2689 grebber: És te egy személyben prezentálod a magyar játékostársadalmat, akik a bundlék miatt leálltak a warezról? Oké, biztosan igazad van. Amúgy sem értem minek keveritek ide a bundlékat, nem erről volt szó, hanem olcsóbb első napos, pár hetes játékokról. Jó hogy nem már azt is felemlegetitek, amikor ingyen szórnak több éves játékokat, vagy steamgiftsen nyertek valamit.

#2690 Although: Amiről te beszélsz, szerintem már nem játék iránti vágy, hanem szenvedélybetegség. Nekem, ha nincs pénzem egy játékra, vagy nem érzem, hogy meg kellene vennem, akkor kihagyom. Még úgy is, ha nincs belőle warez. Aki ezt nem bírja megállni, az beteg ember.