• paj01
    Opcionális lenne, aki akarja megveheti ugyanúgy day1 az egészet, esetleg lehetne pár bonus cuccot adni ezesetben. Szerintem épp, hogy alapvetően több bevétel generálódna eleinte a sok kipróbáló miatt, no meg alig hiszem, hogy valaki 5 év alatt jut el egy játék kijátszásáig. Max fél éven belül kijátszod ha kicsit is érdekel, vagy legalább is eléred a netto játékidőt, még ha csak félórákat is játszol vele szóval ez nem érv ellene. Árazás, akció ugyanúgy megoldható, ha késobb kezdesz bele, alacsonyabb a teljes ár, tehát az óradíj is, de olyan megoldás is lehente, hogy az első akciótól kezdve ami minimum fél év csak az egészet lehet megvenni, illetve aki belekezdett ki kell hogy fizesse az akciós vételárat ha folytatni akarja.
    Beárazás kapcsán azt el kell fogadni, hogy valami rövidebb játék és magasabb az óradíj (most is elfogadod hogy egy witcher3 ért ugyanannyit fizetsz mint egy 6 órás cod kampányért).De az fps-eknél is ott a multi amit szintén lehet számolni szóval általánosságban egy 40 óra kb megállapítható nettó játékidőnek. Egy Skyrim-al lehet 200 órát is elvagy de úgyanúgy lehet 40 óra a limit a teljes árig.
    A játékok ára ugyanannyi maradna csak apránként kell kifizteni, innentól kezdve lényegtelen, hogy ki mennyit tol bele a kérdés, hogy eléri-e a netto játékidőt. Ha én 15 óra után megunom akkor csak harmadát fizettem ki de ha elérem a 40et, tehát vélhetően tetszik a játék, akkor a teljeset kifizettem, onnantól meg mindegy hogy ki hány 100 órát rak bele.