• paj01
    Nem értem, hogy miért nem csinálják már meg az idő alapú díjazást. Olykor kifejezetten rosszul esik 15-20 ezer forintokat kipengeteni egy játékért, még akkor is ha jól szórakozom vele, hát még ha csalódok... Mindig lehet tudni mennyi a netto játékidő. 10-20-50-100 óra, el kell osztani a teljes árat és óradíjba érétékesíteni a teljes ár eléréséig vagy valami ilyesmi. Biztos vagyok benne, hogy sokkal több bevételt generálnának így a játékcégek.
    Nagyon sokszor csak letorrentezem az új címeket amik alapból nem elég meggyőzőek számomra mert hát ott van ingyen, azért kíváncsi vagyok pl. a gépem hogy viszi vagy hogy be tud-e mégis szippantani stb. Refound-al én nem szarakszom, nem elég kényelmes. Ha nincs törve a játék akkor meg úgy jártam, lehet soha nem játszom vele és kész.
    Ha viszont az lenne, hogy felkerül a játék steamre, egy kattintással telepíthető, az első óra mondjuk ingyen lenne onnantól pedig pörög a taxióra az már más történet lenne. Biztos, hogy kipróbálnám az összes új címet és minumum pár száz /ezer forintot a fejlesztők is látnának belőle a 0 helyett. Ha meg kellően jó a játék és órákat töltök el vele akkor az egészet kifizitem szépen apránként. Ha fél év alatt érem el a netto játékidőt akkor fél év alatt csengetem ki. Így akár több AAA game-el is játszhatsz szinkronban anélkül , hogy egyszerre kiperkálnál több tízezer forintot. Szerintem simán megoldható és jövedelmező lenne valami ilyesmi értékesítési rendszer.