• trabantos82
    Éppen elegen támogatják a kiadókat ne féltsd őket ennyire. A videójáték ipar ma már akkora iparággá nőtte ki magát, hogy pusztán a mikrotranzakciókból, DLC-ből, Season Pass-okból agyon keresik magukat. Az meg, ha feltörnek egy játékot, nincs érezhető hatással az eladásokra, ezt már komoly szakemberek is elismerték. Az AC:O-t is ugyanúgy veszik PC-re is mintha nem is lenne törtben... Ennyit a nagy károkozásokról. Én inkább támogatnám helyettük azokat, akik munkát fektetnek abba önzetlenül, hogy mások ingyen játszhassanak egy adott játékkal. Ezzel sokat segítenek azoknak akik nem tudnák megvenni a játékokat és így eljut hozzájuk is a kultúra.. A Youtubereket meg azért hoztam fel, mert számomra nem túl szimpatikus az a tevékenység amit művelnek,ez az egész influencer biznisz ami most megy... Manapság sajnos sokan játszás helyett el vannak azzal, hogy másokat néznek ahogy játszanak és ez valahol káros szerintem az egész játékos társadalomra, ráadásul komoly pénzeket kaszálnak be érte. Persze aki értékeli a munkásságukat az felőlem támogassa őket egész nyugodtan. Engem aztán sehol nem zavar..