trabantos82#2478
A SW:B2-vel kár bajlódniuk..:) Nekem nov. 17-óta megvan a game. A single player része egyszerűen borzalmas. Annyira érződik rajta, hogy csak azért tették bele, mert sokan hiányolták az első részből. Már az első 1-2 óra után annyira meguntam, hogy még végig se vittem azóta se. Pl. van egy fejezet, amiben Luke-ot kell irányítani és kardozni kell.. na az olyan über gagyi módon van megcsinálva, hogy párszor elnevettem magam kaszabolás közben. Nem lehet rendesen eltalálni az ellenfeleket a karddal, csak hadonászik össze-vissza a karakter, mintha egy kis költségvetésű Indie fejlesztés lenne, néha olyan érzés vele játszani . Amúgy az egész single rész egy monoton lövölde. Lelősz x számú ellenfelet, aztán checkpoint, mehetsz tovább és ez ismétlődik. Van közte pár űrhajós pálya, amik tényleg jól néznek ki, viszont olyan kis területen zajlik a csata az űrben, hogy rövid idő alatt elveszti a hangulatát emiatt. Senki ne számítson hatalmas űrcsatákra, mert olyat nem kínál ez a játék. A grafika egyedül ami tényleg rendben van vele, a látvány kb. a Battlefield 1 szintjén mozog.