• lammaer
    "Ezek tökéletesek a félkész, bugos játékok kiszűrésére, mert ezek a videósok rendszerint elég komoly vason futtatják a játékokat 0 day (főleg a külföldiek). Ha náluk akad, lefagy, stb. garantálhatod hogy nálad is fog."

Az érem másik oldalát kifelejtetted valamiért... ugyanis ha nálunk NEM akad, az még nem garancia hogy nálad se fog, pont azért mert ők rendszerint elég komoly vason futtatják... :)

Amúgy én is hiányolom a PC second hand piacot, az sztem is sokat segitene a játékosoknak ha el tudnák sózni a használt játékaikat ami már nem érdekli őket - mert ez is ám a tudatos vásárló egyik ismérve, hogy nem harácsol és spájzol, sok játékom van steamen amit már tudom hogy nem fogok elővenni, és szivesen elcserélném másra. És utambocsá ha később mégis kéne, megvehetem bármikor a gogon fillérekért...
    De ez már a steam hülyesége, nem a játékgyártóké.

Meg sztem az is a tudatosság része, hogy nem feltétlenül a tömeg által képviselt értékitéletet teszed magadévá. Pl IMDB-ben én már rutinosan csalódok, vmiért rngeteg 8+os film NEM szórakoztat, mig nemrég volt egy rakás 6-os ami nekem meg a feleségemnek bejött...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.05.30. 12:16:21