Bandicoot#1920
Még annyi: Alapvető jogod hogy egy megvásárolt terméket továbbadhasd, cserélhesd eladhasd. Igen a szoftvereket is (nem kell a bullshit rizsa a szellemi termékről). Ám ettől a jogodtól az EU szabályok ellenére (is) hosszú hosszú évek óta szépen megfosztották a pc-s játékosokat.
Akkor miről beszélünk?
Ps4-re megveszem a játékokat - és ha nem tetszik vagy kitolom de többé nem érdekel elcserélem vagy eladom.
Pc-n maximum az olyan játékokat veszem meg ami érdemes rá - például Witcher 3, vagy Doom. De a legtöbbet warezolom. És nem azért mert nincs rá pénzem. Hanem azért mert ha a kiadók/fejlesztők aljasmód köpnek az én jogaimra, én miért tartsam tiszteletben őket - főleg ha az utóbbi években rendszerint szemetet raknak az asztalra?
Lehet rám köpködni hogy aljas warezmatyi vagyok - nem nem vagyok. Ott a ps4 játékgyűjteményem vagy a pc játékgyűjteményem az arra érdemes címekkel. A többi meg bekaphatja amíg a vásárlók jogait nem tartják tiszteletben miközben szemetet gyártanak. Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.29. 23:46:17