Bandicoot#1919
Vagy nem. A ME:A pont jó példa arra hogy sokan lehúzták fikázták. Nem is vettem meg. Majd közel 1 hóval megjelenés után behúztam ps4-re. És tetszett bejött beletettem közel 100 órát.
Review-ek? Gameplay videók? Szart sem érnek rendszerint. Eléred velük hogy xy játék megtetszen vagy megutáld.
Aztán jön a csodálkozás amikor az agyonsztárolt videókban tetsző játék 5-10 óra után sótlanná válik és végig se viszed vagy letolod de többet elő sem veszed. Napjaink játékainak java ilyen alig akad 1-1 gyöngyszem évente ami megéri az amúgy irreálisan magasra emelt árat. Nem beszélve az ilyen 5-10 órás szarokról amikért van pofa ugyan annyit elkérni mint a 100+ órás tartalommal tömött alkotásokért.
És akkor még mindig ott van az a tény miszerint a Denuvo a rendes modolást megöli. Valamint pc-n a játékokat bérled és eladni cserélni nem tudod maximum nyögvenyelősen accounttal ami ugye tiltott...
Lehet itt köpködni a warezra. De vastagon van létjogosultsága egy olyan platformon ahol nincs lehetőséged a megvásárolt termék eladására vagy cseréjére. Egy olyan platformon ahol sokszor az is lutri hogyan fog futni a vasadon. Hány olyan játék van ami optimalizáció tekintetében egekig van emelve megveszi a user aztán pislog mert mondjuk framedroppokat kap amire rákeres a neten rátalál hivatalos fórumon userek ezreire hasonló gonddal. És nincs megoldás csak a pislogás mi okozhatja - rendszerint rá se jönnek. A megvett terméket pedig ugye nem adhatod el ismételten...
Aki pc-n a warez ellen drukkol miközben csepnyi intelligenciákról áradozik annak igen erősen el kéne gondolkodni honnan is hiányzik az az intelligencia...persze bólogató birkák mindig is voltak és lesznek....