• Árnyvadász
    #178
    Értem. Köszi az infót! Ja persze vannak ezek amiket írsz. Én is szoktam nézni, csak tudod még így sem teljesen eldönthető sokszor. Továbbra is tartom, hogy az a legbiztosabb, mikor a Te gépeden van fent. Egyrészt a gépigény miatt, másrészt mert így tudod igazán beleélni magad. Demó se mindig jó, mert az a gépigényre sokszor nem ad valós választ.

    Néha már a teljes verzió se. Rise of the Tomb Raider esete például. Azt pl. az első két órában (ha maradunk a Steam-es példánál) meg nem mondom, hogy később szarul fog futni. Aztán jön a feketeleves. Jó persze ez ritka, de már ezzel is kalkulálni kell.

    Denuvo számomra egyrészt öröm, de másrészről meg üröm. Miért is? Én megveszem azokat a játékokat amikre várok és úgy érzem érdemes a vételre. De időnként több ilyen van és nagyon közeli megjelenési dátummal. Nos ilyenkor szelektálok, mert mindre (mondjuk legyen egyszerre akár 3 cím) nincs pénzem. Ekkor a legjobban vártat megveszem a többi viszont marad a boltban.

    Viszont, ha ezeknek van warez verziója, akkor ki tudom őket próbálni, aztán később megvenni, esetleg leárazáskor megvenni. Havonta általában veszek valamilyen játékot. Van amikor beugrik egy 50 eurós is, vagy akár 60 és mellé még egy kisebb indie is. Néha ebből több is. De az már nem járja, hogy 2-3 db 50-60 euróst megvegyek. Legalábbis egyszerre biztosan nem. Havi lebontásba még talán, de ez a kiadásoktól is függ. No és ott van még a hardware vásárlás is. Amire nem árt félrerakni.

    Persze jöhet a kérdés, miért akarok én 3 játékot megvenni egy hónapban, ami ennyire drága. Ismét felhozom a Tomb Raider esetét. Az nekem 4 napomba volt. Utána malmozzak még 26 napot? Mivel szinte mindennap (van azért kivétel) játszom, elég hamar fogyasztom a címeket. Szóval igen, van ilyen, hogy kell a több, pláne ha mindegyik jó játék.


    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.02.11. 11:51:08