Most a game iparra kéne büszke lenni mindenkinek.
Anno nem volt ilyen ami most zajlik, hogy 1 éves cuccokat utánunk kurják pár $-ért és nem az indiekre gondolok lásd humble havi folyamatos cuccait + az azok mellé adott kisebb ,de elég jó teljes áras game-ek.
Anno tényleg éveket vártál azt max a felére harmadára esett az ár most 2 év és azt látod baszod 1$-os pakkba van amit 10k-ért vettem 1.5 éve.....
Nos aki ilyen árak mellett is warezol manapság hát az életébe soha semmit nem fog és nem is akar venni a játékiparban.
Lassan annyi eredeti játéka lesz az embernek ,hogy hányok mert 5 élet se lenne elég mindet végig játszani...
Egy világ szintű revizió azért is jó lenne, mert ráébredne az ember ,hogy amit csinál az nem ok. És 100% ,hogy még a mostaninál is jobban értéktelenedne el minden mert az a sokmillió warezgyukra úgy se venné meg (hiszen most se veszi fillérekért) aztán tudnának sokkal előbb árazni láttán minden no warez hülyeség ellenére se fogynak a szarjaik.
De milyen kétoldalú a világ...anno én voltam a szar szemét féreg köcsög bu*i warezge*i... most meg ugyanaz csak azért mert mindent eredeti veszek Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.09. 08:39:29