• csbika
    Sziasztok!
    Akkor én is írok egy kis saját véleményt.
    Én most a Denuvo mellett állnék, ha valamit változtatott volna a játékvilágban. De sajnos nem csinált semmit, csak egy darabig rajta van egy pár játékon, ott jól megbüdösödik, és amikor már nagyon büdös lesz eltávolítják belőle. Van amikor ez az idő 272 nap, de van olyan hogy csak 5 nap. E két időpont között mozog.
    Azért valami kicsit csak csinált, mert egy részét az embereknek nagyon megmozgatta, ki ennek az oldalára állt, ki annak. De összességében a Denuvo csak olaj volt a tűzre.
    A Denuvo-tól én elég sok mindent vártam volna: az árak megváltozása, olyan "dolgok" behozása mint amilyen az Origin access, csak kicsit továbbfejlesztve, a játékgyártók bevételének óriási növekedése. De semmi sem változott.
    Én már nagyon régóta fizetem folyamatosan az Origin access, nagyon tetszett nekem az ötlet. Vártam, hogy még pár fejlesztő átveszi ezt az ötletet és továbbfejleszti, de nem lett belőle semmi sajnos. Az AAA játékok ára még mindig 60 dollár. Én értem azt, hogy AAA játék, meg minden, de akkor is nagyon drága. Illene már ezt az árat legalább 45 dollárra lehozni.
    És persze hol vannak a Demók? Mégis hogyan döntsem el, hogy biztosan kell-e nekem a játék? Pár játéknak készült demoja, de jó lenne kötelezővé tenni.
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az új Denuvot mennyi idő múlva törik fel, és, hogy végre változtat-e valamit a játékiparban. Mert persze valamit változtatott, de nem jó irányba.
    Én nem vagyok a Denuvo ellen, de mellette sem. Még mindig nagyon várom a változást, és nem ebbe az irányba amerre most halad, mert most csak a kalózokat próbálja "megalázni"(ez azért kicsit erős), hanem inkább minél több felhasználót rávenni arra, hogy vegye meg a játékot, és olyan játékot gyártani, amit 30 perc után nem törlünk le a gépünkről (persze egy kis túlzással xD).